Ana sayfa Dizi Haberleri Ezgi Mola bile defalarca kez izledi! Masumlar Apartmanı’na ne mendil, ne yürek yetmeyecek!

Ezgi Mola bile defalarca kez izledi! Masumlar Apartmanı’na ne mendil, ne yürek yetmeyecek!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yeni sezonun en çok dikkat çeken, en çok konuşulan, reytingleri ile pek çok diziyi kıskandıran yapımı Masumlar Apartmanı oldu. İlk yayınlandığı günden beri heyecanın düşmediği dizinin bu akşam ekrana gelecek olan 27. bölümü de yine izleyiciye unutulmaz anlar yaşatacak!

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın rol aldıkları Masumlar Apartmanı dizisinde öyle bir sahne var ki mendilleri şimdiden hazırlamayı unutmayın!

Ezgi Mola’nın hayat verdiği Safiye ve Merve Dizdar’ın oynadığı Gülben’in göz yaşlarına boğulduğu anlarda, muhtemelen ekran başındakiler de çok hüzünlenecek.

Gülben’in Esat ve Esra’yı birlikte gördükten sonra merdivende sinir krizi geçirdiği o anlardan sonra ciddi bir travma yaşadığı ve eski haline döndüğü görülüyor.

Dizinin yayınına saatler kala gelen 27. bölümden ön izleme sahnesinde iki kardeşin duygusal anları, dizinin en çarpıcı sahnelerinden birisi olacak.

Safiye’nin Naci’nin gittiğini söylediği de dikkat çekiyor sahnede. Yine her şeyin eskiye dönmeye başladığı da anlaşılıyor.

Bölümün ilk fragmanında Safiye ve Gülben’in deliler gibi güldüğü, İnci’nin şaşkınlıkla kaldığı o anlar, Han’ın da terapiste yaşadıklarını anlatırken sinir krizine girip güldüğü sahneler büyük dikkat çekmişti.

Ezgi Mola bile defalarca kez izledi! Masumlar Apartmanı'na ne mendil, ne yürek yetmeyecek! 8

Ezgi Mola, iki fragmanı da instagram hesabından paylaşarak bölümün ne kadar etkileyici olduğunun altını çizdi. Fragmanı izleyip durduğunu anlatan oyuncu da tıpkı izleyici gibi oynadığı sahnelerden çok etkilenmiş. “Ezgi Mola’yı bu hale getiren bize ne yapmaz!” diyerek yeni bölümü merakla bekliyor şimdi izleyici…

Ezgi Mola bile defalarca kez izledi! Masumlar Apartmanı'na ne mendil, ne yürek yetmeyecek! 9

Mola, Ön İzleme’nin yayınından sonra onu da paylaştı ve “Bu akşam çok fena bir bölüm var, kaçırmayın!” notunu düştü. İzleyip göreceğiz, bakalım neler neler olacak?

İşte Masumlar Apartmanı 27. bölüm Ön İzleme: