Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola, içinizi parçalayacak! Masumlar Apartmanı, yüreğinize işleyecek!

Ezgi Mola, içinizi parçalayacak! Masumlar Apartmanı, yüreğinize işleyecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yıl 2012… Kötü Yol isimli dizide başrolde yer alan Ezgi Mola, sonrasında konuk oyuncu olmak dışında televizyon dizilerine uğramadı… Ünlü oyuncu, tam 8 yıl boyunca gelen teklifleri de kabul etmedi.. Yıl 2020, Ezgi Mola yeniden ekrana dönüş yapıyor. Ama bu sıradan bir proje değil…

Dr.Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi adlı romanından uyarlanan gerçek bir öykü izleyicilerle 15 Eylül Salı akşamı TRT1 ekranında buluşacak. Ezgi Mola’yı 8 yıl sonra ekrana dönmeye ikna eden proje çok etkili bir yapım. Bunu fragmanlardan bile anlamak mümkün.

Dizi ile ilgili sosyal medyada yapılan ilk yorumlar, izlenimler olumlu… Genelde komedi projelerinde rol alan Ezgi Mola’nın dram işlerinde ne kadar başarılı olduğunu da bu yapımda göreceğimiz ilk görüntülerden bile anlaşılıyor. Aşağıdaki yorumlar size fikir verecektir:

“Başrol karakterleri yakıyor. Bu diziyi iple çekiyorum.”

“Ezgi Mola’nın bol bol kızdığı, Merve Dizdar’ın kendini bol bol sorgulamasıyla, Birkan Sokullu’nun aşk mı ailemi diye karasız kaldığı bir dizi olacak. Ezgi Mola’nın oyunculuğu içimi parçaladı.”

“Ezgi Mola, bu nasıl oyunculuktur, fragmanlarda bile içim parçalandı.”

“Harika bir diziye benziyor, fragmanlarını beğendim, seyredeceğim.”

“Dram oynayamaz diyenler bir kere daha utansın muhteşem bir oyunculuk.”

Bir apartmanın içerisinde temizlik takıntılarıyla tıkılıp kalan kız kardeşlerin geçmişine ve bugününe
ışık tutan ilk bölüm fragmanı, dışarıdan bambaşka gözüken iki insanın böyle gözükmelerine sebep
olan geçmiş travmalarını işaret ediyor.

Dizide Han karakterine hayat veren Birkan Sokullu, “Güzel enteresan bir iş yapıyoruz. Biraz, alışılmışın dışında. Keyifli bir iş, umarım seyirci de sever” diye mesaj verdi.

Gerçek hayatların, iç acıtan hikayelerinden uyarlanmış bir başyapıt olan ve sürükleyici konusuyla herkesi şaşırtacak olan “Masumlar Apartmanı” dizisi 15 Eylül Salı akşamı TRT1’de başlıyor…