Ana sayfa Sosyal Medya Bay Yanlış dizisine yeni geldi, herkesi kendisine gıcık etti!

Bay Yanlış dizisine yeni geldi, herkesi kendisine gıcık etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman ve Özge Gürel ikilisinin başarılı performansları ile ekran yolculuğuna devam eden Bay Yanlış dizisine geçen hafta yani 10. bölümde yeni bir karakter katıldı. Özgür’ün kuzeni Tolga Gürdağ olarak ekrana gelen Serhat Pırıl, izleyicileri daha 2 bölüm yer almasına rağmen gıcık etti.

Tolga karakterine yönelik sosyal medyada yapılan yorumlarda karaktere yönelik bir tepki dalgasının oluşmaya başladığını görebilirsiniz. Serhat Pırıl, rolünü gayet iyi oynuyor ve izleyicinin de böyle bir karaktere gıcık olması son derece normal.

Yapılan yorumlarda ise bazı Bay Yanlış hayranları Tolga karakterinin diziden çıkmasını da istiyor. İzleyicilerin yorumlarından bazıları şöyle: “Bu Özgür’ün kuzeni nereden geldi ya diziye! Onu gösterince bakmak bile istemiyor insan. Anlamsız hareketleri de var sinir bozuyor.”

Bay Yanlış dizisine yeni geldi, herkesi kendisine gıcık etti! 7

“O olmasa aksiyon olmaz ki.. Düşünsenize sadece sevgili var, mutlular ne anlamı kalır ki dizinin.”

“Ben artık izlemeyeceğim. Çünkü böyle itici tipleri görmeye tahammülüm yok”

“Çok gıcık, moral bozuyor.”

“Şu Tolga’ya tek gıcık olan ben miyim, şu fragmana kadar sabrım taştı.”

Tolga karakteri Bay Yanlış dizisinin 18 Eylül Cuma günü yayınlanacak olan 12. bölümünde bir sırrın da ortaya çıkmasını sağlayacak. Yeni bölümlerde bu karakteri görmeye devam edeceğiz.

Özgür’ün (Can Yaman) kuzeni olan Tolga Gürdağ, hırslı, takıntılı ve politik tavırlarıyla öne çıkacak. Çocukluğundan beri kendisine rakip olarak gördüğü Özgür’ü alt etmek için elinde geleni yapacak.