Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı’nın setinde Birkan Sokullu’yu paparazzi gibi gizli gizli çekiyor!

Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı’nın setinde Birkan Sokullu’yu paparazzi gibi gizli gizli çekiyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yeni sezonun en çok konuşulan ve sarsan dizilerinden birisi de Masumlar Apartmanı dizisi oldu. TRT1’de Salı akşamları ekrana gelen dizi, gerçek hikayesiyle her hafta izleyiciyi sarsmaya devam ediyor. Etkileyici bir hikayenin anlatıldığı olaylar, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi kitabından alınmakta.

Dizide rol alan Ezgi Mola, oynadığı Safiye karakteri ile yürekleri parçalamaya devam ediyor. 8 yıl sonra setlere dönmesini sağlayan bu rolle, oyuncu her hafta sosyal medyanın da gündeminden düşmüyor. Başarılı oyunculuğu ile travmatik bir kişiyi canlandıran Mola, kamera arkasında ise eğlenceli paylaşımlara imza atıyor.

Sette kimi zaman sırasını beklerken kendisini, kimi zaman da oyuncu arkadaşlarını çekiyor Ezgi Mola. Zaman zaman Birkan Sokullu’yu habersizce çeken Ezgi Mola, özellikle sıcak havada ceket, uzun kollu gömlek ile oynamaya çalışan Sokullu’nun terleyip, eline küçük bir el vantilatörünü aldığı hallerini bir kaç kez yayınladı.

Ezgi Mola’nın kendisini çektiğinden habersiz Birkan Sokullu’nun sıkıntılı anları kameraya yansıyor. Tabii sonrasında durumu farkediyor oyuncu ve bu anlar da esprili bir şekilde sosyal medyaya düşüyor.

Son yaptığı paylaşıma da “Tam bir acar muhabir gibi çektim ama her şey sizler için” notunu düşmüş oyuncu.

İşte Birkan Sokullu’nun Ezgi Mola’nın objektifine takıldığı o an:

blank

Bu arada bu akşam (6 Ekim Salı) 4. bölümü ekrana gelecek olan diziyle ilgili hatırlatmalar da yapıyor Ezgi Mola instagram hesabından. Yeni bölümde Safiye’nin sözleri, yine yürekleri parçalayacak cinsten…

blank

blank