Ana sayfa Dizi Haberleri Öyle gayretli ki şaşırtıyor! Güldür Güldür’ün Naime’si Ecem Erkek’i yeni sezonda tanıyamayacaksınız!

Öyle gayretli ki şaşırtıyor! Güldür Güldür’ün Naime’si Ecem Erkek’i yeni sezonda tanıyamayacaksınız!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – O’nu ilk olarak 2018 yılında izledik Güldür Güldür Show’da. Öncesinde Hayat Sırları isimli diziyle ekranlara gelmişti oyuncu. Henüz yeni tanınmış bir isim. Ancak hızlı bir şekilde kariyer basamaklarını tırmanıyor. Ecem Erkek, Güldür Güldür’deki Naime ile hafızalara kazındı.

Genç ve başarılı oyuncu, rol aldığı skeçlerdeki performansıyla bir anda dikkatleri çekti. Altın Kardeşler, Dram Teyzeler, Bilal ve Naime gibi skeçlerinin videoları, Youtube’da rekorlar kırıyor. Tiplemelerindeki başarılı oyunculuğu izleyicinin de büyük takdirini kazanmasını sağlıyor.

Bu sezon yine Güldür Güldür ile Show TV ekranlarında olacak. Oyuncu, başarılı geçen iki sezonun ardından yaz döneminde de çok özel bir projede rol aldı. Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği ve sahnelendiğinde Demet Akbağ’ın başrolünde oynadığı ‘Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?’ isimli oyunun film versiyonunda rol aldı.

Andaç Haznedaroğlu’nun yönetmenliğini yaptığı ve BKM yapımı olan filmle ilgili çok fazla bilgi yok. Sezona girdiğinde izleyeceğiz. Ancak filmde Merve Dizdar ve Devrim Yakut’un da rol aldığı biliniyor.

Gelelim Ecem Erkek ile ilgili son duruma. Sosyal medyayı çok etkin kullanmasa da zaman zaman yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çekiyor Ecem Erkek, son dönemde gittikçe zayıflamaya başladığı da yaptığı paylaşımlarda görülmekteydi.

Öyle gayretli ki şaşırtıyor! Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek'i yeni sezonda tanıyamayacaksınız! 9

Bir süre önce tamamlanan film çekimleri sırasında çekilen bir görüntüsünde ne kadar inceldiği görülüyor oyuncunun.

Oyuncu, öylesine bir çaba içine girmiş ki hayli fit bir şekilde Güldür Güldür’de yer alacak. Hatta pek çok kişiyi de şaşırtacağı şimdiden belli! Sıkı spor yapan Ecem Erkek, bu çabasından vazgeçmiyor ve iradesiyle de ‘bravo’ dedirtiyor.

Aşağıdaki fotoğraf da bir kaç hafta önce çekildi. Burada da oyuncunun zayıflığı dikkat çekmekte.

Öyle gayretli ki şaşırtıyor! Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek'i yeni sezonda tanıyamayacaksınız! 10

Son olarak yaptığı paylaşımda, Güldür Güldür’de Mesut karakterini oynayan Uğur Bilgin ile spor yaparken bir videosunda görülüyor.

Video uzaktan çekilmiş ama Güldür Güldür Show başladığında, Ecem Erkek’in hepimizi fit haliyle çok şaşırtacağı da yoğun çabalarından anlaşılıyor…

Öyle gayretli ki şaşırtıyor! Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek'i yeni sezonda tanıyamayacaksınız! 11