Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü şarkıcının, Ezgi Mola’ya yolladığı sürpriz çiçekte Masumlar Apartmanı göndermesi!

Ünlü şarkıcının, Ezgi Mola’ya yolladığı sürpriz çiçekte Masumlar Apartmanı göndermesi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ezgi Mola, 8 yıllık bekleyişin ardından ekrana bir döndü pir döndü adeta! Uzun yıllardır televizyon dizilerinden gelen teklifleri reddeden Ezgi Mola, önüne Masumlar Apartmanı’nın senaryosu ve hikayesi konulduğunda ise bu özel projenin içinde yer almak istedi ve bir süredir ekranda.

TRT1’de yayınlanan dizide canlandırdığı Safiye karakteri, hayatın içinden gerçek bir kişi! Yaşadığı olaylar da hayat hikayesi de Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından alıntılanıyor ve gerçek bir yaşam öyküsü.

Ezgi Mola’nın Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah ile başrolünü paylaştığı dizi, izleyenleri her hafta ekran başına kilitliyor.

Yeni sezonun en çok dikkat çeken yapımlarının başında geliyor Masumlar Apartmanı. Reytingleriyle de uzun süre ekrandaki rakiplerine takla attırdı adeta!

Dizinin her bölümünü soluksuz izleyenler, Ezgi Mola’ya da mesajlar yağdırıyor. Kimi ünlü isimler de Masumlar Apartmanı dizisinin hayranı olduklarını ve her hafta izlediklerini de sosyal medya paylaşımlarıyla ortaya koyuyor.

Bu isimlerden birisi de ünlü şarkıcı Demet Akalın. Ezgi Mola’ya zaman zaman diziyi izlerken fotoğraf çekip instagram paylaşımı ile mesaj yollayan Akalın, bu kez de sürpriz bir çiçek yollamış oyuncuya.

Ezgi Mola, Demet Akalın’ın gönderdiği çiçeğin fotoğrafını instagram sayfasından paylaştı. Akalın’ın üzerine yazdığı not ise dikkat çekti. Her hafta izleyenleri ekran başında hüzünlendiren, kimi zaman ağlatan Safiye’ye bir nottu bu aslında…

İşte Akalın’ın Ezgi Mola’ya “Ağlatmaman dileğiyle” notuyla gönderdiği çiçek…

Ünlü şarkıcının, Ezgi Mola'ya yolladığı sürpriz çiçekte Masumlar Apartmanı göndermesi! 7