Ana sayfa Güncel Haberler Kim hak vermez ki bu sözlere! Özge Özpirinçci isyan etti!

Kim hak vermez ki bu sözlere! Özge Özpirinçci isyan etti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Özge Özpirinçci, instagram sayfasını etkin kullanan bir isim. Oyuncunun, samimi, doğal ve esprili kişiliğiyle yaptığı paylaşımları, takipçileri tarafından ilgiyle izleniyor. Özpirinçci, kimi toplumsal olaylarda, şiddet konusunda da lafını esirgemeyen bir isim.

Özpirinçci, bilindiği gibi ekranlara son olarak Kadın dizisi ile gelmişti. Oyuncu, başarılı bir performans sergilediği ve büyük övgü aldığı dizinin ardından bir yıl ara verdi.

Özge Özpirinçci, Covid 19 salgını nedeniyle yaşanan Pandemi sürecinde bir süre İstanbul’daydı ve sonrasında Marmaris ve Bodrum’da uzun bir tatil yaptı.

Şimdilerde ise Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolünde oynadığı fantastik bir dizide rol alıyor. Oyuncunun, Defne karakterini oynadığı dizi, Netflix için çekiliyor.

Bir Denizaltı Hikayesi isimli dizi için uzun bir aranın ardından kamera karşısına geçen oyuncu, İstanbul’da yürüyüş yaparken gördüğü bazı manzaralar karşısında da kendisini tutamayıp aşağıdaki paylaşımı yayınlamış.

Duyarsız insanların sokaklara bıraktığı çöplerin yarattığı kirliliğe dikkat çeken oyuncu, lafını da esirgememiş haklı olarak!

Bir takipçisinin benzer bir paylaşımı üzerinden duygularını aktaran Özpirinçci, “Her yürüyüşümde bu manzaraları görmekten, araba kullanırken camından dışarı çöp, izmarit atan insanları görmekten, denizi kirleten insanları görmekten çok sıkıldım. Lütfen bu insanlar azalarak değil aniden bitsin!”

İşte oyuncunun o paylaşımı:

Kim hak vermez ki bu sözlere! Özge Özpirinçci isyan etti! 40