Ana sayfa Dizi Haberleri Ezgi Mola zorla yaptı, Birkan Sokullu hayranları havalara zıpladı! Paylaşıma düşen düşene!

Ezgi Mola zorla yaptı, Birkan Sokullu hayranları havalara zıpladı! Paylaşıma düşen düşene!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Ezgi Mola, her ne kadar şu sıralar Masumlar Apartmanı dizisinde bambaşka bir karakteri olan Safiye’nin suratsız haliyle ekranda olsa da gerçek hayatında esprili bir kişilik olarak özellikle sosyal medyadan paylaşımlarıyla takipçilerini çok güldürüyor. Oyuncu, dizinin kamera arkasından yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor.

Son olarak TRT1’de ekrana gelen ve sezonun çok sevilen dizisinde kardeşi Han’ı oynayan Birkan Sokullu ile bir videolarını paylaştı. Mola, yanında oturan Birkan Sokullu’nun telefonunun elinde olduğunu göstererek “Zorla post koyduruyorum arkadaşıma, bir yakışıklıdan mahrum eder miyim sizi ben” diye konuştu.

Ezgi Mola zorla yaptı, Birkan Sokullu hayranları havalara zıpladı! Paylaşıma düşen düşene! 9

Birkan Sokullu ise Mola’nın bu sözlerini gülerek dinliyordu. Ezgi Mola, hakikaten dediğini yaptı ve sosyal medyada pek etkin olmayan Sokullu’nun aşağıdaki fotoğrafını yorumsuz ekledi sayfasına.

Ezgi Mola zorla yaptı, Birkan Sokullu hayranları havalara zıpladı! Paylaşıma düşen düşene! 10

Birkan Sokullu’yu takip eden hayranları, fotoğrafa övgü dolu yorumlar yaparken, pek çok kişinin de Ezgi Mola’nın sayfasındaki videoyu izleyip geldiği yorumlarda görülüyor.

Bu isimler arasında İrem Sak da var. Sak, “Ezomola’dan gelenler” diyerek Ezgi Mola’nın instagram sayfasındaki videoya atıfta bulunuyor. Pek çok kişi bu postun altına yorum yaparak Ezgi Mola’ya teşekkür etti.

Birkan Sokullu’nun hayranlarının “Teşekkür ederiz, gözümüz gönlümüz açıldı, sağolasın Ezgi Mola” şeklinde yorumlar yapmaya başladılar.

Fotoğrafa yorum yapanlar arasında dizide İnci rolüyle Birkan Sokullu’nun partnerini oynayan Farah Zeynep Abdullah da “Yine harikasın tanrım nazarlardan korusun” yorumunu yapıyor.

Bu arada Ezgi Mola’nın Birkan Sokullu’ya takılıp “Ne hoş foto Birkan” sözlerine de Birkan Sokullu kahkaha emojisini göndermiş…

Ezgi Mola zorla yaptı, Birkan Sokullu hayranları havalara zıpladı! Paylaşıma düşen düşene! 11