Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola’ya karşı ünlüler ‘İnanılmaz’ akımı başlattı! Mola’nın yanıtı yerlere yatırdı!

Ezgi Mola’ya karşı ünlüler ‘İnanılmaz’ akımı başlattı! Mola’nın yanıtı yerlere yatırdı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Esprili kişiliğiyle sosyal medyayı renklendiren ünlü isimlerden birisi olan Ezgi Mola, son dönemde sevgilisi Mustafa Aksakallı’nın bir şakasına kurban gidiyor! Oyuncunun ünlü arkadaşları, sevgilisiyle çekildikleri fotoğrafları yayınlayıp “İnanılmaz Mustafa Bey yanımdaydı” notuyla paylaşmaya başladılar.

Bu duruma neyin yol açtığı, Mustafa Aksakallı’nın neden böyle bir akım başlattığı henüz anlaşılamadı ama Ezgi Mola da bu espriye başka bir espriyle karşılık veriyor şu sıralar sosyal medyada. Gupse Özay da bu akıma katılan isimlerden birisi oldu.

Alaçatı’da olan Gupse Özay, Mustafa Aksakallı ile bir fotoğraflarını paylaşarak “İnanılmaz, Mustafa Bey yanımdaydı” notunu ekledi. İşte Gupse Özay’ın paylaşımı:

“İnanılmaz, Mustafa bey yanımdaydı.. #tbt”

Ezgi Mola'ya karşı ünlüler 'İnanılmaz' akımı başlattı! Mola'nın yanıtı yerlere yatırdı! 12

Aynı şekilde Sinan Engin de bu akıma uydu ve paylaşımını yaptı. Ezgi Mola, bu paylaşımı kendi hesabında yayınladı.

Ezgi Mola'ya karşı ünlüler 'İnanılmaz' akımı başlattı! Mola'nın yanıtı yerlere yatırdı! 13

Yine Ezgi Mola’nın Alice müzikalinde birlikte oynadığı Şükrü Özyıldız’dan da benzer bir paylaşım geldi.

#İnanılmazMustafaBeyYanımda @mustafaksakalli

Ezgi Mola'ya karşı ünlüler 'İnanılmaz' akımı başlattı! Mola'nın yanıtı yerlere yatırdı! 14

Ezgi Mola’nın arkadaşlarının sevgilisi Mustafa Aksakallı’nın şakasına katılıp devam ettirdikleri akım nereye gider bilinmez ama Mola da kendi sosyal medya hesabından aşağıdaki fotoğrafı paylaşıp köpekleriyle verdiği poza “Ben Bıdı’m ve Suşi’m. Gayet inanabileceğimiz bir fotoğraf” diyerek karşılık verdi.

Ezgi Mola'ya karşı ünlüler 'İnanılmaz' akımı başlattı! Mola'nın yanıtı yerlere yatırdı! 15

Ezgi Mola, bununla da yetinmedi, paylaştığı fotoğrafa kendi kendine yorumlar yazmaya başladı. Sanki bir başkası yazıyormuş gibi kendine mesajlar atan Ezgi Mola’nın bu durumuna Tuba Ünsal’ın sesli güldüğünü söylemesi de dikkat çekti. Gupse Özay, Ecem Erkek, Berrak Tüzünataç da Ezgi Mola’nın gönderisine beğeni yaptılar.

Takipçileri ise Ezgi Mola’nın sevgilisi Mustafa Aksakallı’nın paylaşımına karşılık yaptığı bu tavrı destekleyerek binlerce beğeni yağdırmaya devam  ediyorlar…

Ezgi Mola'ya karşı ünlüler 'İnanılmaz' akımı başlattı! Mola'nın yanıtı yerlere yatırdı! 16 Ezgi Mola'ya karşı ünlüler 'İnanılmaz' akımı başlattı! Mola'nın yanıtı yerlere yatırdı! 17