Ana sayfa Dizi Haberleri Ezgi Mola’yı 8 yıl sonra dizilere döndüren Safiye’ye teşekkür edeceksiniz!

Ezgi Mola’yı 8 yıl sonra dizilere döndüren Safiye’ye teşekkür edeceksiniz!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, yeni dizisinin heyecanı içinde… En son Kötü Yol isimli diziyle 2012 yılında ekranda varlık gösteren Ezgi Mola, adeta dizilere tüm kapılarını kapatmıştı.. Tiyatro, sinema üzerine yoğunlaşan oyuncu, TRT1’de yayınlanacak olan Masumlar Apartmanı ile 8 yıl sonra geri dönecek. Bu geri dönüşün altında ise Safiye karakterinin çekiciliği yatıyor… Ezgi Mola, “Safiye’ye sıkı sıkı sarılmak isterdim” diyerek bu karakteri ne kadar özümsediğini de gösterdi.

Başarılı ve sevilen oyuncu Ezgi Mola, 15 Eylül Salı akşamı TRT 1’in yeni dizisi “Masumlar Apartmanı”nda canlandıracağı “Safiye” karakteriyle, tam sekiz yıl sonra yeniden televizyon izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ezgi Mola, dizi senaryosunda, dizide canlandırdığı Safiye karakterinden ve dizinin kaynağını oluşturan kitaptan çok etkilendiğini ve bu kadar sevdiği bir işle ekrana geri dönmekten çok mutlu olduğunu söyledi.

Ezgi Mola, karaktere büyük önem veriyor ve “Seni anlıyorum deyip sıkı sıkı sarılmak isterdim…” diyerek de bunu gösteriyor.

Ezgi Mola'yı 8 yıl sonra dizilere döndüren Safiye'ye teşekkür edeceksiniz! 7

Canlandıracağı ‘temizlik takıntılı’ Safiye karakterinden bahseden Ezgi Mola, dışarıdan bakıldığında insanı yoran, agresifliğiyle bazen rahatsız edici olabilen Safiye’nin, gerçekte hayatın üstüne yıktığı yüklerin neticesinde bu hale gelmiş bir karakter olduğunu söyledi.

“Keşke o yüklerden kurtulabilse” diyerek Safiye karakterine vurgu yapan oyuncu, gerçek hayatta Safiye karakteri karşısında olsa, ona, “Seni anlıyorum” deyip sıkı sıkı sarılacağını da ekledi…