Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Şenler’i de unutmadı! Pelin Öztekin’in Çatı Katı Aşk dizisine duygusal vedası hüzünlendirdi

Ezgi Şenler’i de unutmadı! Pelin Öztekin’in Çatı Katı Aşk dizisine duygusal vedası hüzünlendirdi

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan romantik komedi dizisi Çatı Katı Aşk, reytinglerinin düşük olması nedeniyle ekranlara veda ediyor. Nilay Deniz, Furkan Andıç, Yiğit Kirazcı, Selin Şekerci, Pelin Öztekin’in rol aldıkları dizi, geçtiğimiz hafta Ezgi Şenler’in diziden çıkartılmasından sonra tepki almıştı. Dizinin başından beri bazı izleyiciler, Şenler ile Furkan Andıç’ı yakıştıramamıştı.

Dizinin reytinglerinin düşük olması ve yeni bir heyecan katmak amacıyla geçtiğimiz hafta Ayşen karakteri diziden giderken yerine Selin Şekerci’nin oynadığı Şirin karakteriyle diziye dahil oldu. Ancak o da diziyi kurtaramadı ve final yapılması kesinleşti.

Bu hafta Cumartesi akşamı (22 Ekim) 16. ve son bölümüyle ekranlara gelecek olan dizinin son bölüm çekimleri de sona erdikten sonra oyunculardan veda mesajları gelmeye başladı.

16. ve final bölümü fragmanı:

Bu mesajlar arasında Pelin Öztekin’in duygusal vedası da dikkat çekti. Oyuncunun daha çekimler başlamadan önce okuma provaları sırasında çekilen bir fotoğrafını yayınlayarak yaptığı paylaşımda diziden çıkartılan Ezgi Şenler’i etiketlemesi de gözlerden kaçmadı.

İşte Pelin Öztekin’in o paylaşımı:

Her güzel başlangıçların bir sonu vardır, yeni başlangıçlara yol açan. Bu #tbt ‘de o güzel başlangıçların birinden #ÇatıKatıAşk ‘ın ilk okuma provasından.. ilk okuma, ilk tanışma, daha önceden tanış olunmuşlarla kaynaşma gününden bir an. Senaryoya kitlenmiş, yüzümdeki tebessümle Pelin’de Süheyla’yı ararken @adm.merve yakalamış. Güzel bir hikaye, sıcak bir ekip olduk, çoğu halimize şahit olduk, dost olduk, sırdaş olduk, odalarımıza misafir olduk, dertlerimize ortak, sevinçlerimize kahkaha olduk ve evet aile olduk. İyi ki diyorum her zaman dediğim gibi. İYİ Kİ ????????????????????‍♀️ @aydeniznil @yigitkirazci @furkandic8 @bilents @bediaeneroztep @aykacebru @renan.bilek @tulay9 @buraktamdogan @caaligarii @nolsee @tunaktas @selinsekerci @ezgisenler @banumiafilm @mia_yapim @catikatiask @kanald ❤️????????‍♀️

Ezgi Şenler'i de unutmadı! Pelin Öztekin'in Çatı Katı Aşk dizisine duygusal vedası hüzünlendirdi 7