Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çifti, depremzedelerin sesi oldu!

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çifti, depremzedelerin sesi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birçok ünlü isim gibi Kahramanmaraş’ta yaşanan iki büyük deprem felaketinin ardından Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çifti de youtube kanalları üzerinden canlı yayın ile depremzedelerin sesi olmak için büyük bir çaba ortaya koydu.

Deprem bölgesindeki insanların taleplerini alarak, bunları bireysel olarak yetkililere ulaştırmak için aracılık yaptıklarını söyleyen Fahriye Evcen, ellerinden gelen çabayı sergilediklerini ifade etti.

Çok fazla mesaj aldıklarını, bunlara arasında çok faydalı bilgiler de olduğunu anlatan Evcen, “Geri dönüşlerini de alıyorum. Gerçekten elinden gelen mutlaka yaymalı. Bu paylaşımdan sonra güzel sonuçlar aldık diye mesajlar alıyorum. O yüzden yeniden devam edeceğim” şeklinde konuştu.

Canlı yayında bağış toplamak için de mesajlar paylaşan iki ünlü isimi, bu çabaları ile takdir topladı. Depremden etkilenenlerin sesi olmaya çaba harcayan ünlü çift, yardım kuruluşlarına da destek sağlanması gerektiğini anlattı.

Fahriye Evcen, yayın sırasında şunları söyledi: “Elimizden geldiğince dağınık bir şekilde herkese, her şeye, yapabildiğimiz kadar yetmeye ve yetişmeye çalışıyoruz. Çok da mutlu olduk. Çünkü aracı oluyorsunuz. Biz ulaşabildiğimiz kadar, bireysel olarak ulaşmaya çalıştık. Bir takım AFAD gibi, mutlaka destek verilmesi gereken başka kuruluşlar da var.”