Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci’yi hayranları dizilerde görmek istiyor ancak onun kararı başka!

Özge Özpirinçci’yi hayranları dizilerde görmek istiyor ancak onun kararı başka!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 30 Kasım günü kızları Mercan’ı dünyaya getiren ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, şu sıralar Mercan ile dopdolu bir hayat yaşıyor. Eşi ve meslektaşı Burak Yamantürk ile uzun süren bir beraberliğin sonucu çocuk sahibi olmaya karar veren çift, Özpirinçci’nin doğumuna kısa bir süre kala dünyaevine girmişlerdi.

Mutlu beraberliklerini kızları Mercan ile büyüten Özge Özpirinçci, kızına hamileyken İlk ve Son isimli BluTv için çekilen dizide oynuyordu. Hamileliğinin anlaşılması ile birlikte çekimler de hızlandırılmıştı.

Özge Özpirinçci, bu diziden önce de Netflix için çekilen ve Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolünde oynadığı Yakamoz S-45 dizisinde oynadı. 20 Nisan’da yayınlanacak olan dizi merakla beklenirken, Özge Özpirinçci’nin ismi bir sinema filmi ile anılmaya başlandı.

Yeşilçam’ın duayen sinemacılarından Yavuz Turgul’un yeni filmi için Özge Özpirinçci’nin kamera karşısına geçeceği konuşuldu kulislerde. 4,5 aylık olan kızı Mercan’ın doğumundan sonra Özpirinçci’nin yeniden bir yapımda rol alacağı gündeme geldi.

Özge Özpirinçci'yi hayranları dizilerde görmek istiyor ancak onun kararı başka! 67

Fakat Özge Özpirinçci, bu iddiaları doğrulamadı! Oyuncunun yaptığı açıklamada “Yeni proje yok, merak etmeyin” sözleri ile filmde oynayacağı meselesini de rafa kaldırmış oldu!

Bu arada Özpirinçci’nin “Mercan ile ilgileniyorum, onu büyütüyorum. Onunlayım hep” sözleriyle, şu sıralar herhangi bir projede yer almayacağının da bir açıklaması oldu.

Yaz aylarına dair planlarından da bahseden oyuncu, ailecek tatil yapma, güzel ve sakin bir yaz geçirme planlarını aktardı. Bu açıklaması ile de Özge Özpirinçci’nin yakın zamanda bir projede yer almayı düşünmediği, tüm zamanını kızları Mercan ile geçirmek için planladığı da netlik kazandı.