Ana sayfa TV Programları Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in bebek mutluluğu

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in bebek mutluluğu

tarafından ker_def

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit bebeklerine kavuşmak için gün sayıyor. 3.5 aylık hamile olan Fahriye Evcen ve eşi Burak Özçivit, birlikte romantik bir akşam yemeği yedi. Önceki gün Arnavutköy’de görüntülenen çift bebek heyecanını dile getirdi. İşte Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in bebek heyecanı… Berkay, Arda Turan’ın mekanına neden gitti.. Videodan bu konularla ilgili gelişmelerin detaylarını izleyebilirsiniz.

Ece Erken ve Bircan Bali’nin sunduğu Söylemezsem Olmaz programı, hafta için her gün Beyaz TV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Magazin gündemindeki başlıkların yer aldığı programda, önemli haberlerle ilgili bilgiler veriliyor ve yorumlarda bulunuluyor.

ECE ERKEN KİMDİR?

Ece Erken, 11 Mayıs 1978 tarihinde Çorlu’da doğmuştur.Aslen Samsun’ludur. Babası subay olduğundan tayinlerden dolayı Ağrı, Ankara, Kıbrıs gibi çeşitli yerlerde yaşadı. Liseyi İstanbul Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesinde bitirdi. Babasıyla annesi ayrıldı; Ece Erken, annesiyle Beşiktaş’da Polat Residence’da yaşıyor. Bir abisi var.

Sunuculuk kariyerine 12 yaşında, Kıbrıs’ta Bayrak Radyo Televizyonunda başladı. Sonra sırasıyla; Ankara’da Radyo Vizyon’da ve Radyo Genç’te çalıştı. Ardından İstanbul’a geldi ve Kral TV’de işe başladı. Kral TV’den sonra ise, Metropol FM, Alem FM, Show Radyo ve son olarak Radyo Viva’da çalıştı.

Televizyonculuk kariyerine ilk Star Tv’de başladı. Daha sonra, Kanal 6, Number One TV, Genç TV’de çalıştı. 4 yıl Show TV’de program yaptı. Kanal 1′de sunuculuk yaptı. ATV’de “Mavi Şeker” adlı programın sunuculuğunu yaptı. ATV’de Enbe Orkestrası ile birlikte “Enbeyaz Geceler” adlı programın sunuculuğunu yaptı. FOX TV’de “Aç Aç Kazan” adlı programı sundu. 2011 yılında ise Kanaltürk ‘te Davut Güloğlu ile “Hayata Gülerken” adlı eğlence programını sundu. Beyaz TV’de yayınlanan “Tatlım Benim” adlı programı sundu.

2000 yılında TGRT kanalında oynayan “Nilgün” dizisinde başrolde oynadı. “Lise Defteri “adlı dizide Nil rolünde oynadı.

Ece Erken, 2012 yılında Ortadoğu’nun en önemli kahve markalarından “Mahmood Coffee”nin yeni reklam yüzü oldu.

Ece Erken, 1 Eylül 2008’ tarihinde Tuncer Öztarhan’la evlendi. 2009’da boşandılar. 24 Haziran 2014 tarihinde Serkan Uçar ile İzmir’de evlendi. 7 Nisan 2015’te Eymen isminde bir oğlu oldu. 22 Ekim 2015 tarihinde boşandı.

BİRCAN BALİ KİMDİR?

Bircan Bali, 4 Ocak 1988 tarihinde dünyaya geldi. Muğla Üniversitesi’nden mezun olan Bircan Bali, 6 Temmuz 2013 tarihinde Şenol İpek’le evlenmiştir.

Bircan Bali, Beyaz TV’de Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında sunuculuk görevini üstlenen isimler arasındadır. Muğla Üniversitesi’nden mezun olmuştur. 2017 yılında Söylemezsem Olmaz programında kocam beni kesin aldatmıştır açıklaması ile uzun süre gündemde kalmıştır. Bircan Bali’nin baba tarafından memleketi aslen Adana’dır.