Ana sayfa Sosyal Medya Neye gülüyorlar acaba? Caner Cindoruk ve Feyyaz Duman’dan Kadın dizisi kamera arkasından sürpriz paylaşım

Neye gülüyorlar acaba? Caner Cindoruk ve Feyyaz Duman’dan Kadın dizisi kamera arkasından sürpriz paylaşım

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Televizyon ekranlarında her yıl pek çok dizi yayına başlıyor, kimileri bir sezon, kimileri bir kaç sezon ekranda kalıp veda ediyor. Bazılarının bir kaç bölüm sonra finalleri yapılan bir ortamda, kalıcı olan diziler ise bir süre sonra tozlu arşiv raflarına kaldırılıyor. Ancak bazıları var ki izleyici onları uzun süre unutamıyor ve ekranda da farklı bir anlamları oluyor.

İşte bu dizilerden bir tanesi de Kadın dizisi. Med Yapım imzalı dizi, Fox TV’de yayınlanıyordu ve geçtiğimiz yıl Şubat ayında ekrana veda etti. Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un başrolünde oynadıkları dizi, bir kadın hikayesi olması nedeniyle dikkat çekmiş ve başka kanalların da benzer yapımlara yönelmesini sağlamıştı.

Bir dönem erkek izleyiciyi hedefleyen, hikayeleri de bu şekilde kurulan ve kadrosu da daha çok erkeklerden oluşan dizilerin yoğunlaştığı kanallar arasında Fox TV bir atılım yaparak Kadın dizisiyle yeni bir başlangıç yapmıştı.

Dizinin kadın eksenli hikayesinde Özge Özpirinçci’nin oynadığı Bahar, eşinin öldüğünü sanıyor ve iki çocuğuyla bir hayat mücadelesi veriyordu. Üstelik hastaydı ve çok zor şartlarda, olmadık engellerin içinde savaşıyordu.

İzleyenlerin büyük ilgisini çeken dizide Arif karakteriyle Feyyaz Duman çok sevildi. Caner Cindoruk ise önce hatıra sahnelerinde yer aldı, sonra da ölmediği anlaşılıp ortaya çıktı.

Neye gülüyorlar acaba? Caner Cindoruk ve Feyyaz Duman'dan Kadın dizisi kamera arkasından sürpriz paylaşım 8

Bennu Yıldırımlar, Şerif Erol gibi usta isimlerin yanı sıra Şirin’i oynayan Seray Kaya ve Ceyda karakteriyle Gökçe Eyüboğlu’nu da not düşmek gerek. Yayınlandığı dönemde gün birinciliğini kimseye bırakmayan bir dizi olarak da çok konuşuldu.

Dizi bitti ama hatırası hala akıllarda. İzleyici kadar, oyuncular için de Kadın dizisinin bir başka anlam ifade ettiği, zaman zaman yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla da görülmekte.

Son olarak bir takipçisinin dizinin kamera arkasında birlikte bir şeye güldükleri anda çekilen fotoğraflarını repost etti Caner Cindoruk. Şu anda Sadakatsiz dizisinde Volkan karakterini oynayan Cindoruk’un bu paylaşımı, Baraj dizisinde Nazım olarak ekranlara gelmekte olan Feyyaz Duman da repost etti.

Cindoruk “Neye gülüyorsak” notuyla paylaştı o anı. Bu güzel nostaljik kare, sosyal medyada yerini alırken, Kadın dizisinin ne kadar iyi oyuncuları bir araya getirdiği ve özel bir dizi olduğunu da bir kez daha ortaya koymakta!

İşte o paylaşım:

Neye gülüyorlar acaba? Caner Cindoruk ve Feyyaz Duman'dan Kadın dizisi kamera arkasından sürpriz paylaşım 9