Ana sayfa Dizi Haberleri Fahriye Evcen’den sonra Barış Arduç’a yeni bir partner aranıyor!

Fahriye Evcen’den sonra Barış Arduç’a yeni bir partner aranıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Barış Arduç, şu sıralarda hem Alparslan dizisinin başarısını kutluyor ham de baba olmaya hazırlanıyor. Heyecanlı bir dönemden geçen ve dizide çok başarılı işlere imzasını atan oyuncu, eşinin hamilelik haberiyle de hayatının mutluluğunu yaşadı.

Gupse Özay’ın doğum gün gün saymaya başladığı bu günlerde Barış Arduç da babalık heyecanı içinde. Oyuncu, 27. bölümüyle birlikte sezon finali yapan Alparslan dizisinde çok başarılı bir sezon geçirdi. İkinci sezonun ilk iki bölümünün çekilmesi kararı alınınca da tatile çıkmak yerine bu iki bölümün sahnelerinin çekilmesi için beklemeye başladı. Önümüzdeki günlerde ekip bir araya gelecek ve 2 bölüm çekildikten sonra dağılacak.

Barış Arduç’un Fahriye Evcen ile uyumunu da izleyiciler çok beğendi. Akça Hatun ile Alparslan’ın hem duygusal hem de heyecanlı sahneleri artık olmayacak. Ancak hikayeye yeni bir kadın karakteri katılacak ve Alparslan dizisi için bu yeni karakterin büyük bir önemi bulunuyor.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Sultan Melikşah’ın dönemi anlatılmıştı. Melikşah’ın annesi olan ve Sultan Alparslan’ın eşi Seferiye Hatun karakterini bu dizide canlandıran oyuncu Çiğdem Selışık Onat olmuştu Şimdi karakterin gençliğini oynayacak oyuncu aranıyor…

Barış Arduç ile yeni sezonda partner olacak bu karakteri hangi ünlü kadın oyuncunun canlandıracağı konusu da merakla bekleniyor. Dizinin ikinci sezonunda öne çıkacak olan Seferiye Hatun karakteri ile aynı zamanda Fahriye Evcen’in boşluğu da doldurulmuş olacak.