Ana sayfa Dizi Haberleri Seni Kalbime Sakladım dizisinde çok etkili bir oyuncu kadrosu oluşturuldu!

Seni Kalbime Sakladım dizisinde çok etkili bir oyuncu kadrosu oluşturuldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 için hazırlanan dizilerden birisi de Seni Kalbime Sakladım ve ön hazırlıklar tamamlandı ve çekimler de başladı. Dizi ilk olarak Civan Mert ismiyle duyulmuştu ama sonrasında bir değişiklik yapıldı… Seni Kalbime Sakladım ismi de resmen duyuruldu.

TRT1 ekranında Temmuz ayı içinde izleyicilerle buluşması beklenen yeni dizi bir dram projesi olacak ve başrolde de Sevda Erginci ile Ekin Mert Daymaz yer alıyor… İki oyuncunun uyumu ve enerjisi şimdiden büyük merak konusu oldu. En son Elkızı dizisinde izlediğimiz Sevda Erginci, yeni sezonda yine televizyon dizisi tercihinde bulundu.

Seni Kalbime Sakladım dizisinde çok etkili bir oyuncu kadrosu oluşturuldu! 7

Hayaller ve Hayatlar isimli dijital dizide yer alan Ekin Mert Daymaz ise, geçen sezon Savaşçı isimli diziyle televizyon ekranındaydı. Ancak oyuncu, son 1 yıldır televizyon dizisi yerine dijital platformda olmayı tercih etti.

Seni Kalbime Sakladım dizisinin hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu çok dikkat çekiyor. Senaryosunu Burcu Yılmaz ile Pınar Kaya’nın birlikte yazmakta olduğu dizide Mert ile Zeynep karakterlerinin hikayesini izleyeceksiniz.

Birbirinden önemli isimlerin yer aldığı dizinin oyuncu kadrosu da bir hayli dikkatleri çekiyor.

Bu noktada dizi için anlaşma sağlanan bazı isimleri belirtelim. Mehtap Bayri, hikayede Türkan karakterinde yer alacak ve Mert’in annesi olarak izleyeceksiniz.

Ayrıca Osman Alkaş da dizide Zeynep’in dedesi rolünde ve Yusuf karakteri ile bulunacak. Gülseren Gürtunca, ise Zeynep’in Baba annesi Adalet hanım olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Genç kadın oyuncuların öne çıkacağı dizide Gökçe Akyıldız’ı Zeynep’in arkadaşı Deren karakterinde bulacaksınız.

Elçin Afacan ise Reyhan karakteri ile hikayede bulunuyor ve Mert’in kız kardeşi olacak.

Berke Üsdiken, Ali Öner, Emre Taşkıran, Tarık Ündüz ve Derda Yasin Yanal gibi isimler de Seni Kalbime Sakladım isimli yeni dizinin kadrosunda bulunuyor.

Dizinin çekimleri Haziran başında başladı ve Temmuz ayı ortasında da hikayenin izleyicilerin karşısına çıkması yönünde bir planlama yapıldı.