Ana sayfa Dizi Haberleri Fırtına gibi gelen Gecenin Ucunda dizisine sürpriz bir isim katıldı!

Fırtına gibi gelen Gecenin Ucunda dizisine sürpriz bir isim katıldı!

tarafından zk zk

elevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun oynayacakları Gecenin Ucunda dizisi büyük bir merakla bekleniyor. Eylül sezonunun iddialı yapımlarından birisi olan ve Star TV’de yayınlanacak olan Gecenin Ucunda dizisi, Peride Celal’ın aynı isimli romanından uyarlanacak.

Dizinin başrolü olarak ilk önce Neslihan Atagül ile anılmaya başlamıştı dizi. Yapımcılığını TMC Film ile birlikte Atagül’ün oyuncu eşi Kadir Doğulu’nun Alim Yapım ile paylaştığı da daha sonra öğrenilmişti. Eşinin ortak yapımcı olduğu projede Neslihan Atagül’ün yer alacak olması sürpriz bir ayrıntıydı. Ancak sonrasında yaşananlar, daha da sürpriz bir durumu ortaya çıkardı!

Bu iddialı hikayede başrol erkek oyuncunun Kadir Doğulu olması kararı ile birlikte izleyiciyi hem şaşırtan hem de mutlu eden bir durum oluştu. 2015 yılında birlikte rol aldıkları Fatih Harbiye dizisinin ardından evlenen çift, yıllar sonra yeniden birlikte kamera karşısına geçiyorlar.

Heyecanla beklenen dizinin hazırlıkları sürerken kadro ile ilgili yeni gelişmeler de yaşanıyor. Titizlikle sürdürülen çalışmalarla birlikte dizinin kadrosuna geçtiğimiz günlerde Zuhal Olcay’ın da dahil olduğu öğrenilmişti. Neslihan Atagül’ün oynayacağı Macide’nin annesi Şermin’e hayat vereceği gündeme gelmişti.

Diziye son katılan isim ise Tuba Ünsal oldu. Ekrana en son 2017 yılında İçerde dizisinde oynadığı Handan karakteri ile gelen Tuba Ünsal, uzun bir aranın ardından yeniden ekrana Gecenin Ucunda dizisi ile dönüyor. Tuba Ünsal, ayrıca son dönemde Netflix’in sevilen dizisi Aşk 101’e de konuk oyuncu olarak katılmıştı.

Dizide Atagül’ün hayat verdiği Macide hem şifacılık öğrencisi hem de insan kaynakları uzmanı olarak çalışan bir karakter olacak. Kadir Doğulu’yu Işık ailesinin zengin oğlu Kazım olarak izleyeceğiz. Tuba Ünsal ise Kazım’ın karısı Nermin karakterini oynayacak. Nermin ile Macide’nin mücadelesi Gecenin Ucunda dizisinin sürükleyici hikayesinde dikkat çekecek…