Ana sayfa Dizi Fragmanları Fahriye Evcen’in ayrılma ihtimali beliren Alparslan dizisinde bir sır açığa çıktı!

Fahriye Evcen’in ayrılma ihtimali beliren Alparslan dizisinde bir sır açığa çıktı!

tarafından ker_def

Barış Arduç ve Fahriye Evcen’in başrollerinde bir araya geldiği, yayınlandığı günden bu yana büyük ilgiyle izlenilen Alparslan: Büyük Selçuklu, yirmi üçüncü bölümüyle TRT 1’de ekranlara geliyor. Dizide Akça Hatun karakterini canlandıran Fahriye Evcen’in anlaşmasının tek sezonluk olması nedeniyle sıkıntılı bir süreç yaşanıyor. Oyuncunun diziye devam etmesi için yapımcının çaba sergilediği ama henüz olumlu bir yanıt gelmediği ortaya çıktı. Dizinin hikayesinde de önemli bir gelişme olacak. Akça Hatun, öz babasının Hasan bey olduğunu Alparslan’a açıklayacak.

TRT 1’in milyonlarca izleyiciyi ekran başına toplayan, güçlü senaryosu, başarılı oyuncu kadrosu ve ihtişamlı dekoru ile izleyiciden tam not alan dizisi ‘Alparslan Büyük Selçuklu’ 25 Nisan Pazartesi günü 23. bölümüyle ekranlara gelecek. Sultan Alparslan’ın 1048 – 1071 yılları arasındaki Anadolu’yu fetih sürecini anlatan Alparslan: Büyük Selçuklu’nun 23 Nisan Pazartesi günü yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacak? İşte detaylar:

Kekavmenos ile kurdukları planla kaleye sızan Alparslan, Diyojen’in karşı hamlesiyle zindanda mahsur kalmıştı. Alplarının da askerler tarafından esir alınması, Alparslan’ı zor durumda bırakmıştı. Alparslan kaleden nasıl kurtulacak, alplarını da kurtarabilecek mi? Alparslan ile yaptığı plan açığa çıkan Kekavmenos, kendini savunmak için ne yapacak?

Alparslan’ı köşeye sıkıştıran Diyojen’in yeni planı nedir? Alparslan’ı serbest bırakacak mı, yoksa onun üzerinden yeni bir oyun mu tertip edecek? Liparit Kardeşler bu oyunun neresinde?

Yaylaya giden oba hatunları Liparit Kardeşler tarafından saldırıya uğramıştı, Akınay ağır yara almıştı. Akınay ölecek mi, hatunlar bu saldırıdan nasıl kurtulacak? Liparit Kardeşler’in Alparslan’a yanıtı sert mi olacak?

İşbirliği yapan Dukas ve Yınal’ın kendi hedefleri doğrultularında planları ne olacak? Yınal, Ferzat ile bir işbirliğine gidecek mi? Dukas, Bizans içindeki dinamikleri yeniden şekillendirebilecek mi?

Heyecan ve Aksiyon dolu yeni bölümüyle Alparslan: Büyük Selçuklu 25 Nisan Pazartesi saat 20.00’de TRT 1’de…