Ana sayfa Sosyal Medya Melis Minkari, Kardeşlerim dizisindeki Aybüke karakteri sayesinde bir büyük sorundan kurtuldu!

Melis Minkari, Kardeşlerim dizisindeki Aybüke karakteri sayesinde bir büyük sorundan kurtuldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim isimli atv dizisinde dikkat çeken rollerden birisi de Aybüke… Bu karaktere hayat veren genç oyuncu ise Melis Minkari… Son dönemde bu rolü sayesinde dikkatleri üzerine çeken Melis Minkari, 1998 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.

Aşk 101 isimli Netflix dizisinde kısa bir rolde yer alan oyuncu, Kardeşlerim projesi ile popülerlik yolunda çok önemli adımlar atıyor… Henüz genç yaşına rağmen, dizinin etkisi ile geniş bir hayran kitlesi elde eden oyuncu, yeteneklerini sergileme fırsatını da iyi değerlendiriyor.

Aybike Eren karakteri ile izlediğimiz oyuncu, bir moda çekiminde yer aldı ve gençlik enerjisin ide çekimler sırasında yansıttı. Dizi TV programına konuşan Melis Minkari, kamera önünde fotoğraf çektirmeye nazaran daha iyi olduğunu söyledi…

Melis Minkari, Kardeşlerim dizisindeki Aybüke karakteri sayesinde bir büyük sorundan kurtuldu! 8

Kameraya alıştığını da her hali ile sergileyen genç oyuncu, popüler kültürün bir öğesi olma konusunda emin adımlarla ilerliyor… Fotoğraflara iyi yansıdığı da dikkat çeken oyuncu, “Hiç sevmiyorum fotoğraf çektirmeyi. Nefret ediyorum, hatta güzel çıktığımı düşünmüyorum” diye konuştu.

Melis Minkari, dizi ile birlikte fotoğraf çektirmeye ve ayrıca ekranda kendisini izlemeye de alışmaya başladığını söyledi.

“Artık eskisi kadar takılmıyorum” diyerek bu sıkıntısını Kardeşlerim dizisi ile birlikte attığının altını çizen oyuncu, dizide kendisini de çok geliştirdi.

Melis Minkari, Kardeşlerim dizisindeki Aybüke karakteri sayesinde bir büyük sorundan kurtuldu! 9

Diziye ilk başladığı günden son döneme doğru baktığında kendisindeki gelişmeyi gördüğünü anlatan oyuncu, şunları söyledi: “Bir kere hissediyorum da aynı zamanda. Kamera önünde hiç rahat değildim ilk günlerde. Onu ayarlaması başlarda çok zordu. Şu anda oyunuma odaklanabiliyorum. Hatta kamerayı görmüyorum. Ekibi yok sayabiliyorum. Sadece oyunda ve sahnede kalabiliyorum.”