Ana sayfa Dizi Haberleri Medcezir’den sonra çok konuşulacak bir uyarlama gençlik dizisi geliyor! ABD’de 90’lı yıllarına damga vurmuştu!

Medcezir’den sonra çok konuşulacak bir uyarlama gençlik dizisi geliyor! ABD’de 90’lı yıllarına damga vurmuştu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Son yıllarda pek çok ABD menşeili dizinin yerli uyarlaması gündeme geliyor. Yine çok özel bir yapımla ilgili gelen haberler, 90’lı yılların bu gençlik dizisini izleyenler, bilenler için heyecan yaşatan bir gelişme oldu.

Türkiye’de pek çok özel projeye imza atan Ay Yapım’ın yeni dizisi, ABD yapımı Beverly Hills 90210’un yerli versiyonu olacak. Cesur projelerin yapımcısı Ay Yapım’ın bu dizisinde oynayacak isimler henüz belli değil ancak şimdiden çok şanslı olduklarını söylemek yanlış olmayacak!

Zira Kerem Çatay tarafından 2005 kurulan Ay Yapım bugüne kadar, ülke sınırlarını aşan pek çok diziye imza attı. Üstelik Medcezir gibi hala akıllardan silinmeyen ve rol alan her ismin şimdi Türkiye’nin en popüler isimlerinden olduğu bir başka gençlik dizisi örneği de ortada dururken.

Medcezir'den sonra çok konuşulacak bir uyarlama gençlik dizisi geliyor! ABD'de 90'lı yıllarına damga vurmuştu! 8

Zira 2013 yılında yayınlanan Medcezir de ABD yapımı gençlik dizisi olan The O.C. uyarlaması idi. İki sezon yayınlanan dizide oynayan Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Taner Ölmez, Hazar Güçlü, Metin Akdülger, Özge Gürel, Çağlar Ertuğrul, Aybüke Pusat, Miray Daner ve Burak Deniz’in en büyük çıkışlarını yaptığı dizi olarak da hala anılıyor.

Medcezir'den sonra çok konuşulacak bir uyarlama gençlik dizisi geliyor! ABD'de 90'lı yıllarına damga vurmuştu! 9

Son olarak Netflix’te yayınlanan Uysallar dizisine de imza atan Ay Yapım, 1990’lı yıllarda çekilen ve Türkiye’de o dönemin gençliğinin de büyük bir merakla izledikleri ABD yapımı Beverly Hills 90210’un uyarlaması ile dikkatleri çekmeye hazırlanıyor.

Gelen bilgiler henüz çok fazla değil. Oyuncu kadrosuyla ilgili bir bilgi de yok. Fakat bu özel projenin detayları merak konusu oldu.

1990- 2000 tarihleri arasında ABD’nin Fox kanalında yayımlanan ve tüm dünyada büyük ilgi gören Beverly Hills 90210, Türkiye’de Evimiz Hollywood’da ismiyle İnterstar, Kanal D, Show TV ve Cine 5’te gösterilmişti.

Dizinin başrol oyuncularından olan Jason Priestley, aynı zamanda en gözde karakterlerindendi. Dizinin bir başka yakışıklı oyuncusu olan Luke Perry de o dönem ekranlarda fırtına estirmişti. Evimiz Hollywood’da dizisi, muhasebeci olan babalarının işi sebebiyle Beverly Hills’e taşınan Brandon ve Brenda isimli ikiz kardeşlerin hikayesini anlatıyordu. Kendilerini bir anda Hollywood’un zengin ve sosyetik gençleri arasında bulunan ikiz kardeşler başta uyum sağlamakta zorluk çekse de zamanla ortama alışmış ve çok güzel dostluklar kuruyordu.