Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen’in setlere dönüşüyle ilgili kararı ortaya çıktı!

Fahriye Evcen’in setlere dönüşüyle ilgili kararı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, oğlu Karan’a hamile kalması sonrasında onun bakımı nedeniyle uzun süredir setlerden uzakta bulunuyor. Burak Özçivit ile mutlu bir evlilik yürütmekte olan oyuncu, önceki ay kendisine sorulan setlere ne zaman döneceği sorusuna muallak yanıt vermişti.

Pandemi nedeniyle tedirgin olan oyuncu, geri dönmeyi pek düşünmediği izlenimi yaratmıştı.. Ancak ünlü oyuncu, hayranlarından gelen ısrarlar üzerine net bir açıklama yaptı. Fahriye Evcen’e takipçlierinden binlerce soru geldi.

Instagram’da 11 milyon takipçisi bulunan oyuncu, müjde gibi algılanacak yanıtıyla dikkatleri çekti.

Meslektaşı Burak Özçivit’le üç yıl önce nikah masasına oturan oyuncu Fahriye Evcen, geçtiğimiz yıl ilk oğlu Karan’ı kucağına almıştı. Evcen, oğlunu kucağına aldıktan sonra ekranlara ara vermişti.

Oyuncu, “Ben de çok özledim setleri ve sizinle buluşmayı, bu ara çok uzun sürsün istemiyorum. En uygun ve en yakın zamanda da olmasını diliyorum” diyerek istekli olduğunu ama bunun hemen gerçekleşmeyeceğini ifade etti.

Fahriye Evcen'in setlere dönüşüyle ilgili kararı ortaya çıktı! 7

Fahriye Evcen en son 2017 yılında Ölene Kadar isimli dizide Selvi karakterine hayat vermişti. Oyuncu, 3 yıldır reklamlar haricinde ekranda yeni bir proje ile yer almıyor.