Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Fahriye Evcen’in teşekkür paylaşımı

Fahriye Evcen’in teşekkür paylaşımı

tarafından ker_def

29 Haziran’da dünya evine giren Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in Maldivler’deki rüya gibi balayı bitti. Balayından fotoğraflar paylaşan Fahriye Evcen, bu kez düğün fotoğraflarından birini paylaştı ve uzun bir teşekkür notu yazdı.

Bakın ünlü oyuncu teşekkür mesajında kimlere teşekkür etti? İşte ünlü oyuncunun düğünün ardından yazdığı teşekkür notu:

29 haziran’ı 1 hafta geride birakmisken rüya gibi geçen gecemizin hala etkisinden cikamadim.. ??? bütün bu güzellikleri yasarken tüm enerjisyle yanımızda olan herkese tesekkür etme zamani geldi..

Öncelikle rüya gibi iki gelinligimin yaraticisi @rasitbagzibagli tüm ekibinin haftalarca çalıstıgı el emegi göz nuru işi göz doldurdu.. kocaman bir teşekkür size ?????

@dervisbagzibagli derviş abi, damatlıkları yapım aşamasında bana asla göstermedigin icin, sır gibi sakladigin icin biraz kirgindim, ama gördügümde O’na yeniden aşık oldum.. tesekkürlerin en büyügü sana ???

@fidansimsek ilk dans icin özel hazirladigin gelinligimde de kuğu gibi hissettim ??? sana ve tüm ekibine yürekten teşekkürler güzel kadın.. ??? Ve

@ibrahimzengin ve

@rifatyuzuak yeteneklerine gözüm kapali güvendigim iki altın kalp, neredeyse her isimde ve en özel anlarda yanimdasiniz, iyi ki yanimdadiniz.. ?? @aytekinyalcinphotography en güzel anlari yakalar o ☺️ kisacik sürede en imkansizlikta bile harikalar yaratir ?? yukaridaki fotograf’ta onun imzasini tasiyor bu arada ?✨✨✨

Ve gül yüzlü yasemin hanim ?@caritasbyyaseminkayan bana okadar kisa sürede öyle iki gelin tacı tasarladınızki..tam da beni yansitan.. emeginize saglik.. ?

hayalimdeki gelin çicegini bir iki cümleyle anlayan ve ötesine gecen @gaiosflowers harikasiniz ????

Veee haftalarca geceni gündüzünü bizimle gecirdigin, hayal ettigimiz herseyi en güzel haliyle organize ettigin icin sana kocaman bir tesekkür @ozge_akar ??♥️ ve tabiiki emegi gecen, aklimizdan silinmeyecek bu güzel geceyi hazirlayan herkese sonsuz tesekkürler ?? ???????