Ana sayfa Sinema Farah Zeynep Abdullah enerjisi bir harika, Bergen filminin afişi de çok etkileyici!

Farah Zeynep Abdullah enerjisi bir harika, Bergen filminin afişi de çok etkileyici!

tarafından ker_def

Yapımcılığını Orchestra Content’in yaptığı ve dağıtımını CJ ENM Türkiye’nin üstlendiği merakla beklenen Bergen filminin afişi yayınlandı. Yayınlanan teaser ve fragmanı ile beklentiyi zirveye taşıyan, sezonun en çok merak edilen projesi olan Bergen filmi 4 Mart tarihinde seyircisiyle buluşacak.

‘Bergen’ kudretli sesi ve konservatuardan başlayan şarkı söyleme tutkusuyla efsaneler arasına girmiş Belgin Sarılmışer’in hayatını konu alıyor. Filmde Bergen’i ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah canlandırdı.

Büyük bir irade göstererek var olmaya çalıştığı hayatı trajik bir sonla biten ‘Bergen’in yaşam öyküsünü anlatan filmin yapımcılığını ve yaratıcı yapımcılığını Mine Şengöz, senaryosunu Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz, yönetmenliğini Mehmet Binay ve M. Caner Alper üstlendi.

Farah Zeynep Abdullah enerjisi bir harika, Bergen filminin afişi de çok etkileyici! 7

4 Mart’ta vizyona girecek ‘Bergen’de Farah Zeynep Abdullah’la birlikte, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran başrolleri paylaşırken; filmin oyuncu kadrosunda Nergis Öztürk, Ali Seçkiner Alıcı, Ahmet Kayakesen, Arif Pişkin, Şebnem Sönmez, Nurcan Eren ve Suzan Kardeş gibi birbirinden yetenekli isimler yer aldı.

Görkemli prodüksiyonu, Türkiye’nin bir dönemini yeniden canlandıran muhteşem set tasarımı, zengin oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesi ile seyirciyi derinden etkilemeye hazırlanan ‘Bergen’in müzikleri ise usta sanatçı Mazlum Çimen’e ait.