Ana sayfa Sosyal Medya Farah Zeynep Abdullah isyan etti; takipçilerinin tepkisi sert oldu!

Farah Zeynep Abdullah isyan etti; takipçilerinin tepkisi sert oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi sektörü koronavirüs salgınına rağmen çalışmalarını sürdürüyor. Her ne kadar hastalığın bulaşmasını engellemek için çekimler esnasında her türlü önlem alınsa da her gün setlerden yeni vaka haberleri geliyor. Bu sebeple dizilerin çekimlerine ara veriliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin 29 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında tam kapanmaya gireceğini açıkladı. Ancak dizi setleri çalışmaya devam edecek.

Tam kapanma süresince dizi setlerinin çalışmaya devam edeceğinin açıklanmasının ardından Masumlar Apartmanı’nda canlandırdığı İnci karakteriyle oyunculuktaki başarısını perçinleyen Farah Zeynep Abdullah isyan etti.

Genç oyuncu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda set çalışanlarına aşı yapılmamasına tepki gösterdi. Abdullah şöyle yazdı:

“TAM kapanmada dizi setleri devam etsin kararı çıktı. Biz de ediyoruz, edelim ama futbolcular bile aşılanırken tam kapanmada çalışan set emekçilerinin aşı planlamasında asla konuşulmamasını benim aklım mantığım almıyor.”

Farah Zeynep Abdullah isyan etti; takipçilerinin tepkisi sert oldu! 10

Farah Zeynep Abdullah’ın bu paylaşımına takipçilerinin tepkisi ise çok sert oldu. Hala öğretmenlerin dahi aşılanmadığına dikkat çeken takipçilerden bazıları genç oyuncunun yorumuna “pes” dedi.

İşte yorumlardan bazıları:

Farah Zeynep Abdullah isyan etti; takipçilerinin tepkisi sert oldu! 11 Farah Zeynep Abdullah isyan etti; takipçilerinin tepkisi sert oldu! 12 Farah Zeynep Abdullah isyan etti; takipçilerinin tepkisi sert oldu! 13