Ana sayfa Dizi İzle Serkan Çayoğlu, kariyerindeki başarısıyla parmak ısırtıyor!

Serkan Çayoğlu, kariyerindeki başarısıyla parmak ısırtıyor!

tarafından ker_def

TRT1 ekranında perşembe akşamları yayınlanmakta olan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisiyle yeniden ekranlara dönene Serkan Çayoğlu, başarılı oyunculuğu ile çok sevilen bir isim. 1987 Almanya doğumlu olan oyuncu, 1.88 boyunda, 85 kilo ve İkizler burcu. Oyuncunun bugüne kadar yer aldığı projeleri hep akılda kalıcı oldu. Aslen Giresunlu olan oyuncunun Erkan isimli bir ikiz kardeşi var. Üniversiteyi Almanya’da bitiren Serkan Çayoğlu, Ekonomi bölümü mezunudur.

Tiyatroya ilgi duyması onu oyunculuğa sürükledi. Üniversite yıllarında oyunculuğa heveslendi ve arkadaşları ile kurduğu bir grup ile tiyatro yaptı. Sonrasında da oyuncu olarak projelerde yer almaya başladı. Kiraz Mevsimi dizisiyle büyük bir çıkış yapan oyuncu, bu yapımda tanıştığı Özge Gürel ile de halen aşkını sürdürüyor. Serkan Çayoğlu ile ilgili video haberimizde kariyeri hakkında çok önemli ayrıntıları ve kişiliğine yönelik detayları bulacaksınız.

https://televizyongazetesi.com internet sitemizin video haberlerini youtube kanalımızdan izleyebilirsiniz. Özel içeriklerimiz sizleri bekliyor… İzlemek için lütfen abone olmayı unutmayınız… Tıkla ve kanala abone ol, özel videoları kaçırma…