Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Farah Zeynep Abdullah’ın, hakkında çıkan Bergen filminden servet edindiği yönündeki habere tepkisi çok sert oldu!

Farah Zeynep Abdullah’ın, hakkında çıkan Bergen filminden servet edindiği yönündeki habere tepkisi çok sert oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah bugünlerde, başrolünde yer aldığı Bergen filminin başarısıyla gündemde. Ancak başarılı oyuncuyla ilgili bugün gazetelerde yayınlanan bir haber Farah Zeynep Abdullah’ı çileden çıkardı. Abdullah’ın bu habere tepkisi çok sert oldu.

Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde yer aldığı Bergen isimli film pandeminin ardından büyük bir izlenme başarısına ulaşarak sinema sektörüne büyük umut verdi. Başrolde Erdal Beşikçioğlu’nun eşlik ettiği filmde Farah Zeynep Adbullah’ın performansı da çok büyük alkış aldı.

Farah Zeynep Abdullah’ın, hakkında çıkan Bergen filminden servet edindiği yönündeki habere tepkisi çok sert oldu! 17

Bergen filmiyle ilgili bugün gazetelerde bir haber yer aldı. “Farah Zeynep Abdullah’ın Bergen filminden kazandığı para dudak uçuklattı!” başlığıyla verilen haberde başarılı oyuncunun filmden elde ettiği gelirin bir servet değerinde olduğu belirtildi.

Hürriyet gazetesinden İsmail Bayrak’ın haberine göre Bergen, şimdiye dek 4 milyon 868 bin 250 kişi tarafından izlendi ve 142 milyon 836 bin 200 lira hasılat elde etti. Filmde hem başrol hem de ortak yapımcı olan Farah Zeynep Abdullah’ın kazancının 40 milyon lira civarında olduğu kaydedildi.

Farah Zeynep Abdullah’ın bu habere tepkisi ise çok sert oldu. Abdullah Twitter hesabından yaptığı paylaşımda habere olan öfkesini şöyle dile getirdi: “Bugün yine gerizekalı bir haber çıkmış hakkımda, çok hastaydım da valla bişi de yazmadım ama gereksiz, ayıp ve uydurma bi haber, bunu yapan zamanı bol olan insan kimmiş ona da bakıcam yarın, kaynağını merak ettim gerçi üstüne oturduğu kaba et olduğunu tahmin ediyorum”

Farah Zeynep Abdullah’ın, hakkında çıkan Bergen filminden servet edindiği yönündeki habere tepkisi çok sert oldu! 18

Hayranlarından bu paylaşıma gelen yorumlar da ilginçti. Kimi hayranları Farah Zeynep Abdullah’ın kazandığı paranın kimseyi ilgilendirmediğini dile getirdi. Abdullah’ın filmdeki performansına dikkat çeken hayranları, oyuncunun başarılı performansıyla bu parayı sonuna kadar hak ettiğini söyledi. Yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Farah Zeynep Abdullah’ın, hakkında çıkan Bergen filminden servet edindiği yönündeki habere tepkisi çok sert oldu! 19 Farah Zeynep Abdullah’ın, hakkında çıkan Bergen filminden servet edindiği yönündeki habere tepkisi çok sert oldu! 20 Farah Zeynep Abdullah’ın, hakkında çıkan Bergen filminden servet edindiği yönündeki habere tepkisi çok sert oldu! 21 Farah Zeynep Abdullah’ın, hakkında çıkan Bergen filminden servet edindiği yönündeki habere tepkisi çok sert oldu! 22 Farah Zeynep Abdullah’ın, hakkında çıkan Bergen filminden servet edindiği yönündeki habere tepkisi çok sert oldu! 23