Ana sayfa Dizi Haberleri Fatma dizisi olay! Burcu Biricik bu sefer güvenli ellerde!

Fatma dizisi olay! Burcu Biricik bu sefer güvenli ellerde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuzgun dizisi önceki sezon ekranda yer alan ama izleyicilerin bir türlü beklenen ilgiyi göstermediği projelerden birisiydi. Seveni tutkuyla ve büyük bir heyecan ile takip etti. Reytinglerde düşük başlayan dizinin 2. sezon kararı alınması Burcu Biricik ve Barış Arduç adına da iyi sonuçlanmadı.

İkinci sezonun daha başlarında Onur Saylak’ın da yapıma katılması reytingleri artırmayınca Kuzgun, kısa sürede final yaparak dizi arşivine kaldırıldı. En büyük zararı ise başrol oyuncuları gördü. Burcu Biricik bir sezon kaçırdı. Barış Arduç, Çukur’a katılarak yeni yolunu çizdi. Ancak Burcu Biricik için kariyerinin en iyi döneminde giden zaman nedeniyle hayal kırıklığı vardı.

Ancak yeni sezonda Burcu Biricik, yepyeni bir dizi ile hayranları ile buluşmanın heyecanını yaşıyor. Bu sefer dijital platform Netflix projesi ile güvenli ellerde bulunan Burcu Biricik, sosyal medyadan heyecanını da ifade etti.

Oyuncu, “İçim kıpır kıpır heyecandan… Sete çıkmak için geri sayıma başladık. Fatma’yı sizle tanıştırmak için sabırsızlanıyorum” diye yazdı. Burcu Biricik hayranları da oyuncu gibi heyecanlı ve merakla Fatma’yı bekliyor.

Fatma dizisi olay! Burcu Biricik bu sefer güvenli ellerde! 7

Bu sefer reyting derdi yok. Çünkü Fatma, bir Netflix dizisi… Başak Abacıgil’in yapımcısı olduğu dizinin senaryosunu Özgür Önürme kaleme aldı. Dizinin yönetmenliğini ise Özer Feyzioğlu yapacak.

Sıradan bir temizlikçiden seri katile dönüşen genç ve güzel bir kadının hikayesini konu alan dizinin, farklı konsepti ile de ilgi görmesine kesin gözüyle bakılıyor.