Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisi kritik virajda!! Çukur final sezonunun yolu dikenlerle dolu

Çukur dizisi kritik virajda!! Çukur final sezonunun yolu dikenlerle dolu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Analiz Özel – Çukur, 3 sezon boyunca ekranda başarıyla yer aldı. Dizinin bu başarısının altında yatan en önemli sebep, sezon başlangıcının çok iddialı yapılmasıydı… 2. ve 3. sezon başlagıcında hikayede ciddi değişimler ve yeni karakterler ile izleyicilerin aklını alan gelişmeler yaşandı.

Çukur dizisi bu sayede de hep yüksekte kalmayı başardı. Ancak final sezonu olan 2020-2021 sezonunda eski günleri aratan bir ortam var… Dizinin hayranları eskisi kadar ilgili değil… Ayrıca Sefirin Kızı ve Yasak Elma’nın kendi izleyici kitlesini koruması, Çukur’un da zaman içinde zayıflaması 4. sezonun kritik geçebileceğine işaret ediyor.

Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Perihan Savaş, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Kubilay Aka, Barış Arduç gibi önemli isimleri bünyesinde buluşturan dizinin 4. sezon çekimlerine Ağustos ayının 2. haftasında başlanacak.

Birçok dizi için çekimler başlamadan önce farklı detaylar öne çıkıyor ve sosyal medyada da bu konular konuşuluyor. Ancak Çukur ile ilgili 4. sezona dair pek bir bilgi bulunmuyor.

Çukur dizisi kritik virajda!! Çukur final sezonunun yolu dikenlerle dolu 7

Sadece Veli Cevher karakteri ile önceki sezon dizide yer alan Onur Saylak’ın ekibe katılacağı iddiası var ama bu konuda da net bir bilgi yok… Yani Çukur dizisi 4. sezonuna dair elle tutulur bir bilgi yok…

Çukur’un yeni sezonda rakipleri arasında sadece Sefirin Kızı ve Yasak Elma yok… Yeni Hayat dizisi de Pazartesi akşamları Kanal D için rekabete katılıyor. Ayrıca pazartesi akşamları yayınlanan Gençliğim Eyvah dizisinin yerine atv başka bir yapım getirecek mi? Bir de TRT1’in iddialı yeni yapımlarından hangisi Pazartesi akşamları yayınlanacak? İşte bu da bilinmiyor…

2020-2021 sezonunda Çukur dizisi eskisi kadar yüksek reytingler ve birincilikler almasının pek de kolay olmadığı görülüyor… Özellikle senaryo grubuna büyük iş düşüyor, şayet izleyicilere yeniden heyecan katacak gelişmeler yaşanmaz ise Çukur dizisinin final sezonunun diğer 3 sezonu aratması kaçınılmaz bir sonuç olacaktır.