Ana sayfa Dizi Haberleri Fatma dizisinde seri katili oynayan Burcu Biricik’ten itiraf: İçimdeki şeytanı nerede bastırmışım?

Fatma dizisinde seri katili oynayan Burcu Biricik’ten itiraf: İçimdeki şeytanı nerede bastırmışım?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayat Şarkısı dizisindeki Hülya karakteriyle hafızalara kazınan Burcu Biricik, daha sonra Barış Arduç ile oynadığı Kuzgun dizisi ile ekranlara gelmişti. Ancak dizi beklenenden önce final yaptı. Biricik ise bir süredir başka bir dizinin heyecanını yaşıyor. Oyuncu, Netflix Türkiye için çekilen Fatma dizisinde rol aldı. Dizinin yayın tarihi belli değil ama Burcu Biricik’ten diziyle ilgili ilk açıklamalar geldi.

Dizide Fatma isimli temizlikçi bir kadını oynayan Burcu Biricik, genelde hep farklı rollerle izleyici karşısına çıkmayı seviyor. Bu kez Fatma ile hayli şaşırtacak olan oyuncu, sıradan bir hayat süren temizlikçi Fatma’yı oynadığı dizi için hayli zorlandığını da itiraf etmekte.

Fatma dizisinde seri katili oynayan Burcu Biricik'ten itiraf: İçimdeki şeytanı nerede bastırmışım? 10

Yaşadığı olaylarla birlikte istemeden katil olan Fatma’nın, giderek bir seri katile dönüşmesinin hikayesi anlatılıyor dizide. Bu dönüşüm, Burcu Biricik için de zorlu ve yorucu bir macera olmuş.

Geçtiğimiz günlerde Youtube’daki Kutsal Motor ‘Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler’ programına konuk olan Burcu Biricik, 8 hafta süren çalışmanın ardından dizinin çekimlerini bittiğini aktardı.

Fatma dizisinde seri katili oynayan Burcu Biricik'ten itiraf: İçimdeki şeytanı nerede bastırmışım? 11

Çekimler sürecinde karakterin ruh haliyle birlikte kendisinin de hayli yoğun gelgitler yaşadığı ifadelerinden öğrenilen Burcu Biricik, karakterin gittikçe karanlıklaşan tarafına vurgu yaparak “Ben galiba o tatlı ve minnoş kızlarda çok var olamıyorum. O yüzden Hülya geldi, onunla bir şeyler yapabildiğimizi gördük falan ama şimdi Fatma geldi ve şöyle dedim ‘İçimdeki şeytanı bu güne kadar nerede bastırmışım’ Bilmiyorum tabii sonuç nasıl çıkacak ama oynarken böyle bazen kendimden korktum. ‘İyi de bir insanım, şimdi niye böyle olduk’ falan diye hani (gülüyor)” yorumunu yapıyor.

Mini bir dizi olan Fatma, temizlikçi bir kadının katile dönüşmesi ve yaşamak için öldürmek zorunda kalmasını anlatıyor. Çekimlerin sona erdiğini söyleyen Biricik, “Enteresan, karanlık olmakla birlikte duygu yoğunluğu, travmaları, acıları çok fazla olan ve anlatmak istediği, derdi hakikaten ağır olan bir şeydi. 8 hafta çekti, ondan önce 1,5 ay çok ciddi bir prova dönemi oldu” açıklamasını yaptı.

Fatma dizisinde seri katili oynayan Burcu Biricik'ten itiraf: İçimdeki şeytanı nerede bastırmışım? 12

Her şeyi deneme yanılma yöntemiyle bulduklarını ve karakteri oturttuklarını aktaran oyuncu, “Benim için çok değerli bir iş. Umarım hissettiğimiz kadar güzel bir iş çıkar” diye konuştu.

Dizinin 2021 yılında yayınlanması bekleniyor. Sıradan bir insan olan Fatma, temizlik yaparak hayatını sürdürmeye çalışırken, başına gelen olaylar sonrasında seri katile dönüşüyor.

Başrollerinde Burcu Biricik ile birlikte Uğur Yücel, Olgun Toker, Mehmet Yılmaz Ak, Hazal Türesan, Gülçin Kültür Şahin, Deniz Hamzaoğlu ve Çağdaş Onur Öztürk’ün rol aldığı dizinin senaryosunu Özgür Önürme yazdı, yönetmenliğini ise Özer Feyzioğlu üstlendi.

Fatma dizisinin konusu ise şöyle:

Fatma sıradan bir temizlikçidir. Kocası Zafer hapisten çıktıktan bir süre sonra ortadan kaybolur. Zafer’i aramaya koyulan Fatma ise bu sırada beklenmedik bir cinayet işler. Zafer’in karanlık bağlantılarının bu cinayeti öğrenmesiyle, Fatma’nın hayatta kalmak için öldürmeye devam etmekten başka çaresi kalmaz. Bu durum, Fatma için bugüne kadar yaşadığı her şeyin intikamını alabileceği bir ritüel hâline gelir. Fatma artık bir yandan koca dünyaya sığdıramadığı masum oğlunun öcünü almak isteyen bir anne, diğer yandan işlediği her cinayette kimsenin kendisinden şüphelenmediği bir “temizlikçi kadın” olarak hayata devam eder ve kocasını aramaya başlar.

Fatma dizisinde seri katili oynayan Burcu Biricik'ten itiraf: İçimdeki şeytanı nerede bastırmışım? 13