Ana sayfa Dizi Haberleri Cabir öldü, sakızın sırrı ortaya çıktı! Arıza dizisine veda eden Fırat Tanış’tan son sözler

Cabir öldü, sakızın sırrı ortaya çıktı! Arıza dizisine veda eden Fırat Tanış’tan son sözler

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de yayınlanan Arıza dizisi, dün akşam 10. bölümüyle ekrandaydı. Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan’ın başrolünde oynadıkları dizi, heyecanlı anlara sahne oldu. Bir kaç bölümdür diziye dahil olan Cabir karakteri, kaçmaya çalışırken Ali Rıza tarafından vuruldu. Fırat Tanış’ın oynadığı Cabir, böylece diziye veda etti.

03 Medya imzalı Arıza’da çarpıcı gelişmeler ve gerilimli sahneler yaşandı. İzleyenleri ekrana kilitleyen bölümde Cabir’i yakalayan Ali Rıza, onun bir tekneyle kaçtığı anlarda silahını çıkardı. Cabir, hiç kıpırdamadan vurabileceğini düşünmediği için teknede ona bakıyordu.

Ali Rıza, hiç tereddüt etmeden ateş etmeye başladı. Cabir vurularak denize düştü ve böylece hikayesi de bu şekilde sona erdi. Ünlü Oyuncu Fırat Tanış, İstanbullu Gelin dizisinden sonra ekranlarda yoktu. Bir kaç bölüm için katıldığı Arıza’dan da ayrıldı.

Cabir karakterinin ağzında sürekli bir sakızla dolaştığı da dikkatleri çekmekteydi. Karakterin sakız çiğnemesinin Fırat Tanış için bir başka anlamı vardı. Oyuncu, diziye veda etmek için sosyal medyadan yaptığı açıklamaya bu detayı da eklemişti.

Tanış, “Çok keyifli bir çalışma oldu benim için” diyerek sette hala çalışmaya devam edenlere başarılar diledi. Emeği geçen herkese teşekkür eden oyuncu, izleyenleri de unutmadı.

Bu arada “Cabir’in sakızı da sigarayı bırakmaya çalıştığım bu günlerin anısı olsun” notunu düştü oyuncu. Tanış’ın oynadığı Cabir’in sakız çiğnemesi dikkatleri çekmişti. Bu durum oyuncu için de sigarayı bırakma sürecinde destek sağlamış anlaşılan…

İşte Fırat Tanış’ın veda mesajı:

Cabir öldü, sakızın sırrı ortaya çıktı! Arıza dizisine veda eden Fırat Tanış'tan son sözler 7