Ana sayfa Sosyal Medya Fatma dizisiyle gündemde olan Burcu Biricik’ten gençlik dönemi itirafları

Fatma dizisiyle gündemde olan Burcu Biricik’ten gençlik dönemi itirafları

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanacak olan Fatma dizisinde başrolde bulunan Burcu Bircik, youtube’da yayınlanan Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler isimli programa konuk oldu.31 yaşındaki oyuncu eğlenceli geçen programda soruları yanıtladı.

Burcu Biricik, ününü kullanma konusunda ise çekingen davranan birisi. Şöhreti kullanmayı bilmediğini söyleyen oyuncu, “Zaten beni tanımıyorlar, süklüm püklüm giyiniyorum. Geçenlerde bir lokantayı aradım, ‘Yer yok’ dediler. Emre bana, ‘Adını söylesene’ diye kızdı” şeklinde konuştu.

Misafirperver birisi olduğunu ifade eden oyuncu, yazlıkta tek başına olmaktan da memnun değil. Çevredekileri kahve içmeye davet ettiğini belirten oyuncu, “Misafir topluyorum” diye konuştu.

Karavanının özel olduğunu düşünüp de yanına gelmeyen arkadaşlarına biraz sitem eden oyuncu, ayrıca sette çok küfür ettiği itirafını da yaptı. Bir arkadaşının kuzeni tarafından uyarıldıktan sonra ünlü oyuncu artık kendisini küfür etmemek için zorluyor…

Yemek yemeyi çok sevdiğini belirten oyuncu, açlığı dayanamadığını da ifade etti. Ergenlik yıllarında Beyonce hayranı olduğunu belirten oyuncu, o dönemde erkek gibi olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu:

“Ergenlik yıllarımda odamdaki Beyonce posterinin suratına sivilce çizmiş, saçlarını karalamıştım. Sonra da ağlayarak kendi saçlarımı kesmiştim. O dönem erkek gibiydim.”

Lise yıllarında Gökhan Özen hayranı olduğunu ifade eden oyuncu, üniversitede ise kopya çekebilmek için arkadaş edindiğini anlattı.