Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisinin ünlü oyuncusundan koronavirüs mesajı!

Menajerimi Ara dizisinin ünlü oyuncusundan koronavirüs mesajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları Star TV ekranında yayınlanmakta olan Menajerimi Ara dizisinde Peride karakterine hayat veren 64 yaşındaki Ayşenil Şamlıoğlu’nun koronavirüse yakalandığı iddiası ortaya atılmıştı.

Ünlü oyuncundan ise bir açıklama yapması bekleniyordu. Şamlıoğlu, sosyal medya hesabından yaşanan bu gelişmeleri doğruladı. Ayrıca Ahsen Eroğlu ve Bedir Bedir konusunda da koronavirüse yakalandıkları yönünde bazı iddialar bulunuyor.

Ayşenil Şamlıoğlu, Jet Sosyete dizisindeki Zahide karakterinden sonra yeni sezonda ekrana Peride olarak döndü. Kendisine geçmiş olsun dilekleri iletenlere teşekkür eden oyuncu, “Tüm geçmiş olsun dileklerine yürek dolusu teşekkürler tek tek yazamıyorum” diyerek koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Birçok dizi setinde görülmeye başlanan koronavirüs vakalarındaki hızlı artış herkesi endişelendiriyor. Setlerde çalışmalar devam ediyor ama yoğun önlemler de alınıyor. Menajerimi Ara dizisinde de tüm ekibe sağlık testlerinin yapıldığı belirtiliyor.