Ana sayfa Dizi Haberleri Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinin başarısını durdurabilene aşk olsun!

Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinin başarısını durdurabilene aşk olsun!

tarafından ker_def

Fatmagül’ün Suçu Ne dizisi 16 Eylül 2010 ile 21 Haziran 2012 yılları arasında toplam 80 bölüm yayınlandı. Beren Saat, Engin Akyürek, Fırat Çelik, Musa Uzunlar, Murat Daltaban, Buğra Gülsoy, Engin Öztürk ve Kaan Taşaner gibi önemli isimler dizide rol aldı.

Farklı kıtalardan, farklı kültürlerden, farklı dillerden birçok ülkede yayınlanan dizi, dünya çapında büyük yankı buldu. Fransız araştırma şirketinin diziler üzerine yaptığı bir çalışmayı köşesinde duyuran Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinin başarısını da ortaya koydu.

Diziler konusunda 2019 yılında Türkiye’nin önemli bir ülke olarak kalmaya devam ettiği belirtilen araştırmada, Fatmagül’ün Suçu Ne dizisi de en başarılı yapım oldu. Ayrıca Kara Para Aşk ve Şahsiyet dizileri de yurt dışında iyi çıkışlar yapmayı sürdürdü. İşte Sine Koloğlu’nun konu ile ilgili yazısı:

2019 yılı dünyada dizi eğilimleri üzerine bir sunum yapılmış. Fransız ‘Glance-Global Audience&Content Evolution’ eski Eurodata TV World Wide şirketi. Sektörün önem verilen araştırma firmalarından. Türkiye’nin 2019’da da önemli bir ülke olmaya devam ettiği belirtilmiş. Örnekler verilirken görülüyor ki hâlâ ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ bir numara…

‘Türk dizileri 2019’da iyi gitti. Romanya’nın en iyi lansmanı ‘Vlad’ buna örnek’ diye bir not. ‘Vlad’ bizim ‘Ezel’ dizisinin uyarlaması. Geçtiğimiz yılın en başarılı işlerinin başında yine ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ sayılmış. En son İspanya’da ekranda olduğu yazıyor. ‘Kara Para Aşk’ ve ‘Şahsiyet’ yine iyi iş yapanlar olarak belirtilmiş. Ve önemli bir yorum; ‘Türk dizilerinin uyarlamaları, değişik ülkelerde iyi iş yapmaya devam edecek’. “