Ana sayfa Dizi Haberleri Şampiyon dizisinin Kerem’i Halit Özgür Sarı kendine yeni dizi buldu!

Şampiyon dizisinin Kerem’i Halit Özgür Sarı kendine yeni dizi buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2018 yılında Diriliş Ertuğrul dizisinde Süleyman karakteri ile dizi oyunculuğuna adım atan Halit Özgür Sarı, ardından Hakan Muhafız dizisinde Arif karakterine hayat verdi. Kısa sürede iyi projelerde yer alan genç oyuncu, son olarak da TRT1’de yayınlanmakta olan Şampiyon dizisine katıldı.

Kerem karakteri ile Şampiyon dizisinde büyük dikkat çeken Halit Özgür Sarı, 34. bölümü ile birlikte veda edecek olan dizinin ardından kendisine yeni bir proje daha buldu. TV8’de yayınlanacak olan Kırmızı Oda isimli dizide yer alacağı ortaya çıkan genç oyuncu, kariyeri adına üst üste başarılı adımlarıyla göz doldurdu.

Oyunculukta kendisini geliştiren ve gelecek adına umutlandıran Halit Özgür Sarı, Kırmızı Oda dizisinin ekibine katıldı. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, köşe yazısında oyuncunun dizinin kadrosuna katıldığını yazdı. Binnur Kaya, Tülin Özen, Meriç Aral, Ecem Uzun, Gülçin Kültür Şahin ile birlikte aynı sette yer alacak olan Halit Özgür Sarı, deneyimlerine yenilerini ekleyecek.

Yerli dizi anlayışının dışına çıkan konsepti ile Kırmızı Oda, başarılı olması arzulanan bir iş. Bu nedenle de dikkatle takip edilecek. Halit Özgür Sarı da kendisini göstererek kariyerinde önemli bir sıçrama yaşayabilir.

Şampiyon dizisinin 31. bölümü 23 Temmuz Perşembe yani bu akşam yayınlanacak. Dizi 34. bölümü ile birlikte 13 Ağustos’ta final yaparak ekrana veda edecek.