Ana sayfa Dizi Haberleri Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinin fettan yengesi Esra Dermancıoğlu çok şaşırtacak!

Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinin fettan yengesi Esra Dermancıoğlu çok şaşırtacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde Beren Saat ve Engin Akyürek’in paylaştığı Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinin yayının üzerinden tam 11 yıl geçti. Etkileyici hikayesi ve başarılı oyunculuklarıyla unutulmazlar arasına giren Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinin akılda en çok kalan karakterlerinden biri de Fatmagül’ün fettan yengesi Mukaddes’ti.

Mukaddes’i unutulmaz kılan ise hiç kuşkusuz, karakteri canlandıran Esra Dermancıoğlu’nun unutulmaz performansıydı. Esra Dermancıoğlu karakterini o kadar iyi canlandırdı ki tüm izleyiciler o dönem Mukaddes’ten nefret etti.

Esra Dermancıoğlu kariyerindeki büyük çıkışı da bu dizi sayesinde yaptı. Yetenekli oyuncu Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinin ardından aralarında Galip Derviş, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Kırgın Çiçekler gibi birçok başarılı projede yer aldı.

Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinin fettan yengesi Esra Dermancıoğlu çok şaşırtacak! 7

Çoğunlukla Mukaddes gibi fettan ve kötü karakterleri canlandıran Dermancıoğlu, son olarak Bir Zamanlar Çukurova’da da ortalığı karıştıran Behice’ye hayat veriyordu. Ancak Behice en sonunda kendi kazdığı kuyuya düşmüş ve dizinin beşinci sezonunda öldü ve diziye veda etti.

Bir Zamanlar Çukurova’daki ayrılığından sonra bir süre dinlenen 52 yaşındaki oyuncu çok yakında Kanunsuz Topraklar dizisiyle yeniden ekrana gelecek. Ancak onun, diğerlerinden çok farklı bir projesi daha var.

Bir dijital dizi yazdığı ortaya çıkan oyuncu, vaktinin büyük bir bölümünü de bu hikaye için ayırıyor. Yeni bir dijital dizinin hikayesini yazan Dermancıoğlu, aynı zamanda dizide rol alacak. Altı bölüm ve iki sezondan oluşacak dizide konuk oyuncular da olacak.