Ana sayfa Dizi Haberleri ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisinin oyuncusundan radikal karar!

‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisinin oyuncusundan radikal karar!

tarafından zk zk
‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisi ile adını duyuran Fırat Çelik, Paris’e yerleşti ve Au Plaisir adında bir restoran açarak oyunculuğa ara verdi. Fırat, “Tutkumu gerçekleştirdim, oyunculuk hayatım bitmedi sadece ara verdim” dedi.

‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ son dönemde Fransa’nın da merceği altında. Novelas kanalında yayınlanan dizinin afişleri Paris metrosunda yerini aldı. Dizinin oyuncularından Fırat Çelik ise bir dönem yaşadığı ve tiyatro eğitimi aldığı Paris’e yerleşti. Son olarak Poyraz Karayel yapımında yer alan Çelik, yakın zamanda oyunculuğa da ara verdi. Çelik, şimdilerde ise Paris’in 1. bölgesinde Au Plaisir restoranını açtı.

'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinin oyuncusundan radikal karar! 7

Oyuncu geçtiğimiz gün Fransız bir internet sitesine verdiği röportajda restoran açma fikrini ise şöyle anlattı: “İyi Fransız yemeklerini severim. Ve her zaman kendi restoranımı açmayı hayal ettim. Türkiye’den Paris’e döndüğümde, önümde zamanım vardı. Bir oyuncu olarak restoran hayatını başarabileceğimi düşündüm. Bu restorana bakmak için de zaman ayırmaya karar verdim. Kameralardan uzaklaşmak bana iyi geldi. Ama oyunculuğu bırakmayı hayal bile edemem, o benim tutkum.” (Vatan)