Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları’nda Yağız’ın şüpheleri iyice artmaya başlayacak!

Fazilet Hanım ve Kızları’nda Yağız’ın şüpheleri iyice artmaya başlayacak!

tarafından zk zk
Star TV’nin sevilen dizisi Fazilet Hanım Ve Kızları yarın ( 19 Mayıs Cumartesi ) akşam 47. bölümüyle ekrana gelecek.

Başrollerinde Nazan Kesal, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul ve Alp Navruz’un oynadıkları dizinin yeni bölümünde heyecanlı anlar yaşanacak.

47. bölümden yayınlanan öz izlemede Yağız ve Hazan’ın kendisinden bir şeyler sakladığını farkediyor. Babasının da sakladığı bir şey olduğunu, bunu bir şekilde öğreneceğini belirten Yağız’ın “Neyin bir parçası olmak zorunda kaldığımı bilmiyorum ama öğreneceğim” sözleri şüphelerinin artmaya başladığını gösterdi.

Kafası iyice karışan Yağız ve Hazan aşkında son durum ne olacak?

İşte yeni bölümden ön izleme:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Yağız, gerçekleri öğreniyor…

Ece’nin yokluğunu fark eden Hazan ve Fazilet ne yapacaklarını şaşırmış halde Hazım’ın üzerine giderken, Ece’nin yokluğu Hazan’ın Fazilet’e duvar örmesine neden olur. Kudret’le yüzleşmekten köşe bucak kaçan Fazilet, kırdığı potla ne Yasemin’i ne de kendisini nasıl bir tehlikeye sürüklediğinin farkında değildir.

Fazilet Hanım ve Kızları'nda Yağız'ın şüpheleri iyice artmaya başlayacak! 7

Hazan annesinin taktikleriyle hareket etmeye karar vererek Yağız’a hayatının şokunu yaşatan hamleyi yapar. Sinan’ın Hazan üzerinde kurduğu duygusal baskı çok ağırken, Yağız öğrendiği gerçekle herkesi karşısına alacaktır. Yağız’ın öfkesi karşısında Hazım’ın eli kolu bağlanmıştır. Hazan ve Yağız’ı da ağır bir yüzleşme bekliyordur.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN