Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları’nın Yağız’ı Çağlar Ertuğrul, bakın en çok hangi kadın oyuncuyla oynamak istiyormuş?

Fazilet Hanım ve Kızları’nın Yağız’ı Çağlar Ertuğrul, bakın en çok hangi kadın oyuncuyla oynamak istiyormuş?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Final yapan Star TV’nin Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Yağız rolüyle izleyenlerin gönlünde taht kuran Çağlar Ertuğrul, gerçek hayattaki eğlenceli ve esprili halleriyle de dikkat çekiyor.

Dizideki dramatik hallerinin yanında esprili bir kişiliğe sahip olan Çağlar Ertuğrul, izleyenlerden gelen soruları yanıtladığı bir videoda “Seni nasıl tavlayabilirim” sorusuna “Güzel bir bezelye yapabilirsin. Belki çay içeriz sonrasında” yanıtıyla herkesi güldürdü.

Ertuğrul, en çok hangi kadın oyuncuyla oynamak istediği ile ilgili bir soruya, yabancı oyunculardan Emma Thompson yanıtını verirken Türk oyuncular için de “Henüz oynamamış olmadığım kadın oyuncular deyip bu sorudan kurtulayım” şeklinde kaçamak bir yanıt veriyor.

Fazilet Hanım ve Kızları'nın Yağız'ı Çağlar Ertuğrul, bakın en çok hangi kadın oyuncuyla oynamak istiyormuş? 7

Yağız Egemen mi daha yakışıklı, Çağlar Ertuğrul sorusuna, “İkimiz de yakışıklı değiliz, çok çirkiniz” yanıtını verdi.

“Kadın olsan kendinde hangi özelliği severdin” sorusuna ise şaşırtıcı bir yanıt vererek “Kadın olsam ben lezbiyen olurdum, çünkü erkeklerde ne buluyorsunuz anlamıyorum yani gerçekten” dedi.

Kadınlarda en çok zekanın kendisini çektiğini belirten ünlü oyuncu, sorulara samimi verdiği yanıtlarla izleyenlerini de çok güldürdü.

İşte Onedio’da yayınlanan o eğlenceli video: