Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’de bir tuhaflık var! Şaşkınlık yaratan durum sosyal medyaya düştü!

Sen Anlat Karadeniz’de bir tuhaflık var! Şaşkınlık yaratan durum sosyal medyaya düştü!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
ATV’nin Sen Anlat Karadeniz dizisi, 13 Haziran Çarşamba akşamı sezon finali olan yapacak. Dizinin 21. bölüm tanıtımı da yayınlandı.

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Öykü Gürman’ın oynadıkları dizinin sezon finaliyle ilgili tanıtımını izleyenlerin dikkatini çeken bir durum yaşandı.

Yeni bölümü merakla bekleyen izleyiciler, tanıtımdaki olaylardan çok Vedat’ın yeni haline takılıp kaldı.

Sosyal medyada konuşulan konu ise Vedat’ın sakalları! Son bölümde sakallarını kestiği anlaşılan Vedat’ın, tanıtımın ilk sahnesinde tıraşlı hali görünüyor.

Nazar’ı şok içinde bırakan bir halde Cemil’in yakasına yapışmış Vedat, Tahir ve Nefes’in ne zaman kaçacağını öğrenmeye çalışıyor.

Buraya kadar her şey normal. Vedat, yeni evlendi, yeni imaj yapacak ya da polisten kaçıyordu kimlik değiştirecek şeklinde pek çok nedenle sakalını kesmiş olabilir.

Sen Anlat Karadeniz'de bir tuhaflık var! Şaşkınlık yaratan durum sosyal medyaya düştü! 8

Ancak tanıtımın ilerleyen bölümlerinde yeniden görünen Vedat, “Ben cinayetten aranırken, onlar balayı mı yapacak?” diyerek biriyle telefonda konuşuyor ve o esnada Vedat’ın bu kez sakallı olduğu görülüyor!

Vedat’ın sakalıyla ilgili detayı farketmeyenler, ilk sahnedeki görüntüsüne bakıp yorumlamaya başlamış. Vedat’ın sakallı daha iyi olduğunu söyleyen izleyenler çoğunlukta. Psikopat bir karaktere daha çok benzediğini düşünüyorlar sakallı haliyle.

Ancak tabii tanıtımda önce sakalsız, sonra sakallı görünen durumu, pek çok izleyicinin dikkatinden kaçmamış. Bu duruma şaşıran ve anlamayan izleyiciler, “Nasıl yani, sakalını kesmişti, bir anda yine sakallı oldu! Bu durumda bir tuhaflık yok mu?” şeklinde yorumlar yapmaya başladılar.

Görünen o ki tanıtımda sahneler dizinin devam sırasıyla değil, karışık olarak alınmış ve montajlanmış. Dolayısıyla gözden kaçan bir durum ortaya çıkmış. Yani Vedat’ın sakallı haliyle telefonda konuşmasından sonra sakalını kestiği ve Cemil’in yakasına yapıştığı sahnelerin çekildiği anlaşılıyor. Fakat tanıtım montajlanırken sırayla yapılmamış.

İşte kafaları karıştıran o 21. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Geri dönüşü olmayan yola girilmiştir bir kere. Tahir, canını hiçe sayıp itirafı Mithat’a vermiştir. Vedat’ın da Nefes’i ihbar etmesi an meselesidir artık.

Tahir’in, Nefes ve çocuklarla olabilmesinin tek yolu kalmıştır. Karadeniz’den gitmek… Tahir’in deli hamlesi, Kaleli Konağı’na kor gibi düşmüştür. Tahir’in, kendisine haber vermeden, hayatını sonsuza kadar değiştirecek kararlar almasına sinirlenen Nefes bir yanda, ailesi dağılmasın diye her fedakarlığı yapan Mustafa diğer yanda Tahir’e karşı çıkarlar. Onu destekleyen tek kişi, Nazar konusunda hala canı acıyan Murat’tan başkası değildir.

Sen Anlat Karadeniz'de bir tuhaflık var! Şaşkınlık yaratan durum sosyal medyaya düştü! 9

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Velayet zaferinin keyfini süren Vedat, Kalelilere ikinci darbeyi indirmek için Nazar’la evlilik hazırlığındadır. Bilmediği şeyse mutluluk dakikalarının sayılı olduğudur, herkes için son başlamıştır artık. Kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan Vedat’ın öfkesi kimleri yakacaktır? Tahir ve Nefes, Karadeniz’den sonsuza kadar kopacaklar mıdır