Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları’nın Yağız’ı, sadece bir dizi karakteri olarak anılmayacak!

Fazilet Hanım ve Kızları’nın Yağız’ı, sadece bir dizi karakteri olarak anılmayacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de final yapmaya hazırlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizisi, şüphesiz ekranın unutulmayacakları arasına girecek.

Dizideki karakterlerin pek çoğu, izleyicide izler bıraksa da en çok hatırlanacak kişinin de Yağız olacağı ortaya çıkıyor.

Sosyal medyada Çağlar Ertuğrul’un oynadığı Yağız karakterine gelen yorumlardan, Yağız’ın ince tavırları, derin duyguları, fedakar yanlarıyla, pek çok kişiyi etkilediği görülüyor.

Sinan karakteri, dizinin sonlarına doğru sevilmeyen adam olmaktan kurtulamadı.

Özellikle intihar sahnesinden sonra, Yağız ve Hazan’a yaşattıklarından sonra, SinHaz olarak Sinan ve Hazan’ın birlikte olmasını isteyenler bile Sinan’dan soğudu.

Ancak Yağız, duruşuyla, tavırlarıyla, izleyenlerin gönlünde adeta taht kurmayı başardı.

Bakın bir izleyici Yağız karakterini koyduğu yeri ve Yağız’ın yansıttıklarını nasıl anlatıyor:

Fazilet Hanım ve Kızları'nın Yağız'ı, sadece bir dizi karakteri olarak anılmayacak! 7

“Yağız Egemen gibi sevmek…

Hiç tanımadığı bir kadına hakaret etmiş olmanın utancını yaşamak, hatayı geri döndürmeye çalışmak, bir ayakkabıya saatlerce bakıp nerden nasıl bir konuma geldiğini düşünüp durmak, yalnızlığına sığınmak, susmuş şarkılarının yankılarını aramak, bir aileden fazlasını istememek, yara sarmak, yaralanmak, ağlarken bile küçücük bir çocuk gibi kalmak sevdiğinim omzunda, kıyamamak, sevdalı olmak, sevdasını kalbine gömmek ama sevdiğini gömüldüğü yerden elleriyle kazıyarak çıkarmak, annesinin mezarıyla dost Yağız. . Küçük bir çocuk kalbi taşıyan ama koca bir adam olmak zorunda kalan Yağız. . Enkazlardan yaralı kurtaran, kendi enkazında bırakılan Yağız. .
Bir karakterden daha fazlası.

Bu diziyi sadece senin için izlemiş olmak bile bana yetti. Senariste kızsam da Yağız gibi bir karakteri yazdığı için tebrik ediyorum “Efendiliğin örneği Yağız…”

FAZİLET HANIM VE KIZLARI TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Dizinin finalinde senaristin Yağız ve Hazan’ı bir araya getirip getirmeyeceğini hep birlikte izleyeceğiz ancak izleyicinin hafızasında mutlu sonla kalabilmek ve bu aşkı mutsuz bir finalle bitirmek, yapılacak en büyük hata olacak gibi duruyor!