Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım’da Sinan – Hazan çifti mi, yoksa Elimi Bırakma’da Azra – Cenk mi daha uyumlu?

Fazilet Hanım’da Sinan – Hazan çifti mi, yoksa Elimi Bırakma’da Azra – Cenk mi daha uyumlu?

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert’un paylaştığı Elimi Bırakma dizisinin 5. bölümünü 26 Ağustos Pazar akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında izleyeceğiz.

Dizi yine duygusal sahneleriyle izleyicileri mest etmeye geliyor.

Alina Boz’un Azra karakterinde sınıf atladığı dizide, Alp Navruz da Cenk karakteriyle kalitesini göstermekte.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Sinan – Hazan çifti ile Elimi Bırakma’daki Azra – Cenk çiftini birçok izleyicinin karşılaştırdığına şahit olmaktayız.

Her iki dizinin de sıkı takipçileri Sinan – Hazan çifti yerine Azra – Cenk çiftinin uyumunun çok daha iyi olduğu görüşünde.

İzleyicilerin bu görüşte olmasının temel sebebi ise hem Alina Boz hem de Alp Navruz’un rollerindeki müthiş başarısı…

İşte bazı izleyici yorumları:

Fazilet Hanım'da Sinan - Hazan çifti mi, yoksa Elimi Bırakma'da Azra - Cenk mi daha uyumlu? 7

“Bence Alina, Alp’e çok yakışıyor. Herkes Alp ile Alina’nın uyumunu konuşuyor. En azından Alina, Deniz Baysal’dan daha güzel ve başarılı.”

“Alina Boz, Deniz Baysal’dan daha güzel, daha doğal hem de estetiksiz. Deniz’den yaşça küçük olsa da oyunculuğu da ondan daha iyi. Hem daha 15-16 yaşında Paramparça dizisinde yeteneğiyle adından söz ettirmişti.”

“Neydi o Deniz Baysal beni dizi izlemekten soğuttu. Alina, onun yanında Oscar’lık. Fazilet Hanım ve Kızları dizisini sadece Alp için izliyordum.”

“Hazan’a hep Sinan için katlanmıştık, şükür ki bitti…”

İzleyiciler sabırsızlıkla 5. bölümü bekliyor. Zira geçtiğimiz Pazar günü dizinin yeni bölümü ekrana gelmemişti. Bu nedenle izleyicilerin bir hayli sabırsız olduğunu sosyal medyadaki tutkulu mesajlarından anlayabilmekteyiz.

İşte dizinin 5. bölümünden etkileyici bir tanıtım ve 5. bölümün özeti:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Azra’yı Tarık’ın evinde gören Cenk gözlerine inanamaz. Hiç şüphesiz, Cenk’in duyguları doğru kararlar vermesini engelleyecektir.

Cenk ve Tarık’ın arasında yapılan anlaşma Azra tarafından öğrenilir. Bunun sonucunda Azra ikisini de hayatından çıkarır.

Sumru’nun Mert’i bulması hayatının en önemli kararını vermesine sebep olur. Bu karar Sumru için geri dönülmez bir yola girmesine sebep olacaktır.

“Azra ve Cenk’in Zorlu Sınavı”

Feride, Cenk’in elinden kayıp gitmesi ardına yaşananlara bir dur der. Azra’ya Hüsniye’nin verdiği destekle birlikte verdiği kararı açıklayacaktır. Bu karar Çelen ailesinin tamamını etkileyecektir. Azra’yı ardı arkasına gelen sorunlar karşısında alacağı kararlar Mert’e kavuşabilmesine yardımcı olabilecek midir?