Ana sayfa TV Programları Fellah köftesi beğenildi mi? Zuhal Topal’la Sofrada 74. Bölüm

Fellah köftesi beğenildi mi? Zuhal Topal’la Sofrada 74. Bölüm

tarafından ker_def

Zuhal Topal’la Sofrada programının 74. bölümü 6 Aralık Perşembe günü izleyicilerle Fox TV ekranında buluştu.
Gelin Esen hanım ile kayınvalidesi Latife hanım yarıştı. 32 yaşındaki Esen hanım mutfakta harıl harıl çalışarak belirlenen zamanda yemekleri yetiştirdi. Masa düzenini ayarladı ve giyinerek kayınvalideleri karşıladı.

Zuhal Topal’ın ardından kayınvalideler eve geldi ve masaya oturuldu. Fellah köftesi beğenildi mi? Konuyla ilgili detayları videodan izleyebilirsiniz.

Topal’ın sabrının taştığı bir bölüm oldu. “Mis gibi çorba, yapmayın ya sinirleneceğim artık” diyerek tepki gösteren Topal, kayınvalidelerin eleştirel yaklaşımlarını abartılı bulunca bu duruma itiraz etti.

“Aşk olsun hepinize aşk olsun. Gerçekçi olun, doğruyu söyleyin sizden bunu bekliyoruz” diyen Topal, onca haftanın gerginliğini bu masada üzerinden atmış oldu. Kayınvalideleri kıyasıya eleştiren Topal, daha önceki bölümlerde bu kadar ciddi bir çıkış yapmamıştı. Anlaşılan Topal, bundan sonraki bölümlerde kayınvalidelere karşı biraz daha sert davranacak.

Puanlamaya geçildiğinde ise Latife hanım 7’şer puan verdiği kayınvalidelerden geri dönüş bekledi. Ancak beklentiler boşa çıktı.

Puanlama ise şöyle oluştu:

Fahriye hanım 2 puan verdi.
Nurten hanım 4 puan verdi.
Şaduman hanım 5 puan verdi.
Tülay 2 hanım puan verdi.

Latife hanım Tülay hanım ve Şaduman hanımın gelinlerine 7’şer puan vermişti. Geri dönen puanlara bakınca Latife hanım çok pişmanlık yaşadı. Gelin Esen hanım ise kayınvalidesinin kurbanı olduğunu söyledi.

Zuhal Topal’ın puanı ise 8 oldu.

Zuhal Topal’la Sofrada Yarışmasında 7 Aralık Cuma günü haftanın finalinde Gelin Demet ve kaynanası Nurten Zencirkıran yarışacak. Demet hanım 31 yaşında. Bakalım bu hafta büyük ödül kime gidecek.

Hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanan yemek yarışmasında Zuhal Topal, gelin ve kayınvalideleri buluşturuyor, kıyasıya rekabet yaşanıyor.

Zuhal Topal’la Sofrada hafta içi her gün 16.30’da FOX’ta.