Ana sayfa Dizi Haberleri Fenomen dizi Arka Sokaklar’ın yeni sezonunda ağırlıklı olarak bakın hangi konular işlenecek!

Fenomen dizi Arka Sokaklar’ın yeni sezonunda ağırlıklı olarak bakın hangi konular işlenecek!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ekranların fenomen yapımlarından birisi olan Arka Sokaklar dizisinin 17. sezon hazırlıklarının başladığını geçtiğimiz haftalarda duyurmuştuk.

Arka Sokaklar, yeni sezonda da Cuma akşamlarına damga vurmaya devam edecek. Çekimleri Ağustos ayında başlayan dizinin, Eylül’ün ilk haftasında Kanal D ekranında olması bekleniyor.

Yapımcılığını Erler Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul tarafından kaleme alınan Arka Sokaklar, kadrosuna katılan yeni isimlerle birlikte, sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyor.

Fenomen dizi Arka Sokaklar'ın yeni sezonunda ağırlıklı olarak bakın hangi konular işlenecek! 7

Peki yeni sezonda dizinin hikayesinde hangi konular ön plana çıkacak? TV eleştirmeni Sina Koloğlu dizinin senaristi Sinan Yurdakul’a bu soruyu yöneltti.

Yurdakul ise cevabında; ‘Uyuşturucu ve sığınmacılar konusu bu sezonda ilk bölümden itibaren dizimizde işlenecek. Ülkemizde uyşturucu trafiğinin ve nüfusa oranla kullanıcı sayısının oldukça arttığı bir dönemden geçiyoruz. Sığınmacıların yol açtığı olayların yanında, kurbanı oldukları suçlara da yer vermek, hakkaniyetli olacaktır diye düşünüyoruz’ ifadelerini kullandı.

Arka Sokaklar dizisinin yeni sezonunda beş yeni karakter daha diziye dahil oldu. Başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu’nun paylaştığı Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosuna katılan oyuncular şöyle: Cansın Çekili, Batuhan Ekşi, Sebahat Kumaş, Cem Uçan ve Nuray Hüseynova …

Öte yandan dizinin yeni sezonunda yer almayacağı konuşulan Şevket Çoruh’un dizi de kalması seyirci açısından sevindiren bir gelişme oldu.