Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Serkan Çayoğlu ve Aslı İnandık’ı buluşturan Oregon filminin setinden gelen fotoğraflar çok eğlenceli!

Serkan Çayoğlu ve Aslı İnandık’ı buluşturan Oregon filminin setinden gelen fotoğraflar çok eğlenceli!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasının sevilen isimlerinden Serkan Çayoğlu ile sinema filmlerinin yanı sıra dizileriyle de tanınan ve 2014 yılında Yalan Dünya dizisiyle setlere adımını atan oyuncu Aslı İnandık’ın partner olduğu sinema filmi Oregon’un çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı.

Kısa süre önce meslektaşı Özge Gürel’le nikah masasına oturan Serkan Çayoğlu balayından döner dönmez ayağının tozuyla yeni filmi Oregon için sete çıktı. Aslı İnandık ve Serkan Çayoğlu ikilisi, Oregon’un setinden fotoğrafları sosyal medyadan sık sık takipçileriyle paylaşıyorlar.

Serkan Çayoğlu ve Aslı İnandık'ı buluşturan Oregon filminin setinden gelen fotoğraflar çok eğlenceli! 23

Emanet bir kaseti İstanbul’daki adrese teslim etmeye giden ve yanlış anlaşılınca karakola düşen iki sevgilinin hikayesini anlatan filmin yönetmenliğini Kerem Ayan üstleniyor. Filmde Nejat İşler ve Melisa Doğu konuk oyuncu olarak yer alıyor.

Yapımcılığını NuLoock Production’un üstlendiği filmin senaryosu, ödüllü senarist ve yönetmen Ümit Ünal’a ait. Yaşanmış bir hikayeden uyarlanan Oregon, 1980’li yıllarda geçiyor.

Serkan Çayoğlu ve Aslı İnandık'ı buluşturan Oregon filminin setinden gelen fotoğraflar çok eğlenceli! 24

Filmde, Bodrum’da takı işi yapan Hakan ile Gaye’nin kendilerine emanet edilen Oregon isimli kaseti İstanbul’da sahibine teslim etmek için yola çıkmasının ardından yaşananlar konu ediliyor.

Serkan Çayoğlu Oregon’da, ‘Hakan’ karakterini  canlandırırken, Aslı İnandık ‘Gaye’ ye hayat verecek. Filmin sürprizi ise usta oyuncu Nejat İşler!.. Ünlü oyuncu, ‘Orçun’ karakteriyle filmde konuk oyuncu olarak yer alacak.