Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Kardeşlerim dizisinin yayın tarihi belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin cumartesi akşamları izleyiciyle buluşan dizisi Kardeşlerim üçüncü sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanıyor. İki sezondur yayınına başarıyla devam eden dizinin üçüncü sezon ilk bölüm tarihi belli oldu.

Sadece Türkiye’de değil yurt dışında da büyük ilgi gören Kardeşlerim dizisi bir süre önce üçüncü sezon için sete çıkmıştı. Yeni bölümlerin çekimleri son hız devam ediyor. Bu arada yeni sezonun ilk bölümünün yayın tarihi belli oldu. Buna göre Kardeşlerim, 3 Eylül Cumartesi akşamı yeni yayın dönemine başlıyor.

Başrollerinde Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran’ın yer aldıkları ATV’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, üçüncü sezonuyla da merakla bekleniyor. Dizinin yeni sezonunda, reytinglerin yüksek tutulması ve heyecanı da taze tutmak için bazı değişikliklerin olması da bekleniyor.

Kardeşlerim dizisinin yayın tarihi belli oldu! 7

Kardeşlerim’in ikinci sezon başlangıcında bazı isimler diziyle yollarını ayırırken yerine yeni oyuncular eklenmişti. Yeni oyuncular yeni hikayelerle gelirken Kardeşlerim’in senaryosu da bu sayede canlı tutulmuştu.

Gelen son habere göre genç oyuncu Ecem Bayır, Kardeşlerim dizisinin kadrosuna dahil oldu. Henüz 26 yaşındaki oyuncu BKM Mutfak ekibinde tiyatro eğitimi aldı. Genç oyuncu bugüne kadar Çok Güzel Hareketler Bunlar ve Destan dizilerinde ro aldı. Kardeşlerim, Ecem Bayır’ın ön plana çıkabileceği ve yeteneğini gösterebileceği bir yapım olacak.

Kardeşlerim dizisinin ekibine tecrübeli oyunculardan Kaan Çakır ile Nihan Büyükağaç’ın da katıldığı yönünde basında haberler yer aldı. İki başarılı oyuncunun üçüncü sezonda diziye önemli katkı yapması bekleniyor.