Ana sayfa Dizi Fragmanları Ferhat ile Şirin 4. bölüm fragmanı senaryodaki sorunları açığa çıkarttı!

Ferhat ile Şirin 4. bölüm fragmanı senaryodaki sorunları açığa çıkarttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ferhat ile Şirin dizisi Fox TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşuyor. Dizinin ilk 3 bölümü yayınlandı. İlk 2 bölüm reytinglerde iyi sonuçlar getirdi ama 3. bölümün reytinginin düşük çıkması dizi hayranlarının moralini bozdu. Zira, benzer durum ile Kurşun dizisi de karşı karşıya kalmış ve ömrü sadece 7 bölüm olabilmişti.

Bu noktada Ferhat ile Şirin dizisinin 4. bölümü büyük önem taşıyor. Tolga Sarıtaş, Cansu Dere ve Leyla Tanlar’ın başrolleride yer aldığı dizide, Yiğit ile evlenmeyi Ferhat yüzünden kabul eden Şirin, şimdi de Ferhat’ın hangi planların içinde olduğunu öğrenmeye çalışıyor. 3. bölümde Yiğit’in öldürmekle tehdit ettiği Ferhat’a bir şey olmasın diye evlilik teklifini kabul eden Şirin, şimdi de Ferhat’ın gerçek yüzünü bulmaya ve onun ailesi için bir tehdit olduğunu görmeye başlıyor.

Şirin’in önce koruduğu, şimdi ise ailesinden uzaklaştırmaya çalıştığı bir tablo senaryo açısından sıkıntılı bir durumu da ortaya döküyor. Dizinin entrika zincirini sürdürmek adına senaryosunun tam da oturmadığını maalesef 4. bölümde de göreceğimizin izleri fragmanda bulunuyor.

Ferhat ile Şirin aşkına artık dönüş olur mu bilinmez ama Banu, Ferhat için herkesi karşısına almaya hazır. Yiğit ve Şirin de evlilik hazırlıkları yapıyor. Annesini aramayı sürdüren Ferhat, sonunda doğru adrese geliyor ve annesi de onu camdan görüyor.

Ferhat ile Şirin dizisinin 13 Aralık Cuma günü yayınlanacak 4.bölümü bir hayli heyecanlı olacak.