Ana sayfa Dizi Fragmanları Ferhat ile Şirin 4. bölümde kimsenin tahmin etmediği olacak!

Ferhat ile Şirin 4. bölümde kimsenin tahmin etmediği olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanmakta olan Ferhat ile Şirin dizisi için 4.bölüm büyük önem taşıyor.Dizinin 13 Aralık Cuma akşamı saat 20.00’deki yeni bölümünden yeni görüntüler yayınlandı. Ferhat ile Banu artık  birlikte. Dağ evine hem Ferhat hem Şirin hem de Banu birlikte gidiyor. Yanlarında da Yiğit ve Sadık bulunuyor. Masada çok ilginç bir ortam var.

Şirin, Ferhat’ı seviyor… Sadık, Banu’yu seviyor. Yiğit ve Ferhat ise kendi amaçları uğrunda iki kadını da kullanıyor. Dizinin yeni bölümünde dağ evinde neler yaşanacak merakla beklenmekte. Cansu Dere, Tolga Sarıtaş, Leyla Tanlar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 4.bölümden 2. fragmanını videodan izleyebilirsiniz.

İlk 2 bölümü reytinglerde beklentileri karşılayan Ferhat ile Şirin yükseliş sinyali vermişti. Ancak 3. bölümde gelen ciddi reyting düşüşü büyük sıkıntı oldu.

Dizinin 4. yeni bölümünün iyi reyting alması şart. Yoksa reytingler nedeniyle sıkıntılar daha da büyüyecek.

Peki 4.yeni bölümde neler izleyeceksiniz:

Şirin’in Yiğit’le evleneceğini öğrenen Ferhat bu evliliğe engel olmak isteyecektir. Artık suların durulduğunu düşünen Banu, hayatlarını tekrar yoluna koymak niyetindedir.

Banu’nun yaptığı organizasyon herkesi derinden etkileyecektir. Bu sırada annesine bir adım daha yaklaşan Ferhat büyük bir tehlikeyle karşı karşıyadır.