Ana sayfa Dizi Haberleri Ferit, Seyran’ı kapıp gitti ama hepsi bir oyun mu? Yalı Çapkını dizisinde olaylar değişiyor!

Ferit, Seyran’ı kapıp gitti ama hepsi bir oyun mu? Yalı Çapkını dizisinde olaylar değişiyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV’de ekrana gelen Yalı Çapkını dizisinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümü heyecanla bekleniyor! Yılın son yayınlanan bölümü olarak da ayrıca izleyenlere çok özel anlar yaşatacak! 15. bölümden gelen 2. fragman, izleyenleri daha da meraklandırdı!

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un yer aldıkları Yalı Çapkını dizisinde geçtiğimiz hafta herkesi şaşırtan gelişmeler yaşanmıştı! Babası Kazım’ın kendilerine yalan söylenmesini hazmedemeyip kızını alıp götürmek istemesi, iki aileyi geren bir noktayla sonuçlanmıştı. Herkesi şaşırtan bir karar ile Seyran, babası ile evden çıkıp gitti!

Ferit ile tartışan ve hala Pelin’i hayatından çıkarmamasına sinirlenen Seyran, yemekte Halis Ağa ile babası arasında kaldı! Halis Ağa, Seyran’ı göndermeyeceklerini söylerken Kazım ise alıp gitmekte ısrarcı olmuştu. Herkes Seyran’ın kararını beklerken, Ferit’e olan kızgınlığından sonra Seyran, gitmeye karar verdi.

Bütün ailenin şaşkın bakışları arasında Seyran eşyalarını alıp giderken Ferit, yaşananlardan sonra şok içinde kaldı. Bu sahneden sonra neler olacağı merak konusuydu. Yayınlanan fragmanlarla birlikte bazı tüyolar da izleyenleri heyecanlandırdı.

Ferit’in Seyran’ın bu tavrı karşısında kalakaldığı anların ardından evlerine gidip, herkesin gözü önünde onu kucaklayıp götürmesi, izleyicide sevinç dalgası oluşturdu adeta! Sosyal medyadan yapılan yorumlarda Ferit’in Seyran’ı alıp kaçırması herkesin hoşuna giderken, bu sahnelerin bir rüya olma olasılığı da ayrıca dillendiriliyor!

Rüya mı, değil mi hep birlikte izleyip göreceğiz ama ikili arasında romantik anların yaşandığı sahneler merakla bekleniyor. Bu arada Ferit’in herkesi bir yılbaşı sofrasında topladığı ve sevinç içinde yeni yılı karşıladıkları sahnenin de yine rüya olma ihtimali yüksek!

Diziyi merakla bekleyen izleyiciler, fragmandaki bazı durumlara da dikkat çekiyor! Ferit’in, “Dedemin yanına gitsem, desem ki ona Seyran hamile!” sözleri, ikilinin bazı konularda anlaştığı ve bir başka oyun oynamaya karar verdiklerini de göstermekte!

Ferit, Seyran'ı kapıp gitti ama hepsi bir oyun mu? Yalı Çapkını dizisinde olaylar değişiyor! 15

Ferit’in Seyran’ın hayallerini gerçekleştirmek ve tüm aileyi bir araya toplayarak “Hayal ettiğinden daha güzel” diyerek anlattıklarından sonra, her şeyin bir hayal ve oyun olma ihtimali de belirmekte! Bakalım, 2022’nin son bölümünde Yalı Çapkını, izleyenlere güzel bir hayal mi yaşatacak, yoksa hepsi gerçek mi? İzleyip göreceğiz…

İşte izleyicilerden gelen yorumlardan bazıları…

Ferit, Seyran'ı kapıp gitti ama hepsi bir oyun mu? Yalı Çapkını dizisinde olaylar değişiyor! 16

Ferit, Seyran'ı kapıp gitti ama hepsi bir oyun mu? Yalı Çapkını dizisinde olaylar değişiyor! 17

Ferit, Seyran'ı kapıp gitti ama hepsi bir oyun mu? Yalı Çapkını dizisinde olaylar değişiyor! 18