Ana sayfa Sosyal Medya Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu çiftinin kızları büyüdü de annesine yardıma başladı bile!..

Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu çiftinin kızları büyüdü de annesine yardıma başladı bile!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir süredir ekranlardan uzak olan ve iki çocuğunun bakımıyla ilgilenen oyuncu Sinem Kobal, kızı Lalin ile mutfağa girerek fotoğraflarını çekti ve sosyal medya hesabında yayınladı.

Kenan İmirzalıoğlu ile 6 yıl önce nikah masasına oturan ünlü oyuncu Sinem Kobal, 2020 yılında kızı Lalin’i kucağına alarak, ilk kez annelik duygusunu yaşamıştı. Mutlu birlikteliklerini sürdüren çiftin ikinci çocukları Leyla da geçtiğimiz aylarda dünyaya gelmişti.

İkinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan ve zaman zaman çocuklarının yüzünü göstermeden sosyal medyada fotoğraflarını yayınlayan Sinem Kobal, büyük kızı Lalin ile yeni fotoğrafını paylaştı. Kızıyla mutfağa giren ünlü oyuncu, bu pozu, “Şefler işbaşında” notuyla instagram hesabından yayınladı.

Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu çiftinin kızları büyüdü de annesine yardıma başladı bile!.. 7

Yaklaşık 4 yıldır ekranlardan uzakta olan ünlü oyuncu Sinem Kobal hayranlarıyla sosyal medya paylaşımlarıyla hasret gideriyor.

Selena dizisindeki rolü ile hafızalara kazınan oyuncu uzun süredir bir projede yer almıyor ancak reklam filmleri ile ekranlarda boy gösteriyor.

Tüm zamanını kızları Lalin ve Leyla ile birlikte geçiren Sinem Kobal’ın ara ara yaptığı bu tarz sosyal medya paylaşımları hayranlarını oldukça mutlu ediyor.